Νικόλ Κίντμαν και Τομ Κρουζ
Φωτογραφία: AP Images
02|02|2021 09:33
SHARE
CONNOR CRUISE

Ο 26χρονος γιος της Νικόλ Κίντμαν και του Τομ Κρουζ κρατά χαμηλό προφίλ, μακριά από τη δημοσιότητα


Ο υιοθετημένος γιος του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν, Κόνορ, απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο 26χρονος γιος της Νικόλ Κίντμαν και του Τομ Κρουζ δημοσίευσε μια φωτογραφία του, στον οποίο τον βλέπουμε στην Κόστα Ρίκα να ψαρεύει με τους φίλους του.

Ο Κόνορ Κρουζ μεγάλωσε πολύ, άφησε μούσια και δείχνει πολύ διαφορετικός. Ο ίδιος υιοθετήθηκε το 1995 από τους Νικόλ Κίντμαν και Τομ Κρουζ, ενώ τρία χρόνια νωρίτερα είχαν υιοθετήσει την αδερφή του, Μπέλα Κρουζ, η οποία είναι καλλιτέχνις και ζει στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2001 και τα δύο παιδιά λέγεται ότι δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με τη μητέρα τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου ο λόγος ίσως να είναι το γεγονός ότι τα δύο αδέρφια ασπάστηκαν τη Σαϊεντολογία, ακολουθώντας το παράδειγμα του πατέρα τους.

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Νικόλ Κίντμαν, αποφεύγει να μιλάει για αυτό το θέμα. Ωστόσο, σε συνέντευξή της στο Who Magazine δήλωσε «Δεν θέλω να μιλάω για αυτά. Πρέπει να προστατέψω όλες αυτές τις σχέσεις. Ξέρω ότι 150% θα έδινα και τη ζωή μου για τα παιδιά μου, γιατί αυτός είναι ο σκοπός μου». Τα πρόσφατα like της Μπέλα στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Νικόλ Κίντμαν στο Instagram ίσως να είναι ένα σημάδι ότι οι σχέσεις τους βρίσκονται σε δρόμο συμφιλίωσης.

Ύστερα από το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ, η Νικόλ Κίντμαν παντρεύτηκε τον τραγουδιστή της country, Κιθ Ούρμπαν, με τον οποίο έχουν δύο κόρες, τη Σάντεϊ και τη Φέιθ.

SHARE