Γκόλντεν Ριτρίβερ αγκαλιάζει μωρό
O σκύλος που έγινε viral στο διαδίκτυο/Φωτογραφία: Hinckley Parks/instagram
HINCKLEY PARKS

O πιο γλυκός φύλακας: Γκόλντεν ριτρίβερ δεν κάνει βήμα μακριά από το μωρό και το Instagram λιώνει


Τα γκόλντεν ριτρίβερ είναι τα πιο αξιαγάπητα σκυλιά σε όλο τον κόσμο και έχουν μια αδυναμία στα παιδιά.

Η συγκεκριμένη ράτσα είναι εξαιρετική για συντροφιά και υπερβολικά αξιόπιστη με τα παιδιά. Πρόκειται για ένα πανέμορφο σκύλο, με ευγενικό παρουσιαστικό που είναι πολύ κοινωνικό και δεν επιτίθεται ποτέ. Το γκόλντεν ριτρίβερ είναι η καλύτερη επιλογή για μια οικογένεια και ο καλύτερος φίλος για ένα παιδί.

Ο Χίνκλεϊ, το υπέροχο γκόλντεν ριτρίβερ από τη Βοστώνη των ΗΠΑ έγινε η καλύτερη συντροφιά για ένα μωρό και δεν απομακρύνεται στιγμή από το πλευρό του μικρού Θίοντορ, ο οποίος γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2020.

Ο ενός έτους σκύλος δεν κάνει βήμα μακριά από τον μικρό Θίοντορ και οι φωτογραφίες τους στο Instagram έχουν συγκινήσει τους χρήστες του διαδικτύου. Η 37χρονη Γουίτνεϊ Παρκς μίλησε στην Daily Mail και αποκάλυψε ότι όταν ήρθε το μωρό στο σπίτι, ο Χίνκλεϊ νόμιζε ότι θα ήταν το παιχνίδι του. Σύντομα, όμως, κατάλαβε ότι το μωρό ήρθε για να μείνει.

Ο αξιαγάπητος σκύλος θέλει να συμμετέχει σε κάθε τι που το μωρό κάνει και τα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στον λογαριασμό του στο Instagram έχουν γίνει viral. Ο Χίνκλεϊ έχει γίνει η καλύτερη νταντά του κόσμου, ο οποίος προσέχει το μωρό νύχτα μέρα. Κοιμάται δίπλα στην κούνια του και είναι πάντα στο πλευρό του.

«Η καρδιά μου λιώνει κάθε φορά που τους βλέπω μαζί» σημειώνει η Γουίτνεϊ Παρκς και τονίζει ότι μια υπέροχη σχέση ζωής έχει μόλις ξεκινήσει.

Η οικογένεια Παρκς ανυπομονεί πότε θα μεγαλώσει ο Θίοντορ για να μπορεί να παίζει περισσότερο με τον Χίνκλεϊ έξω στο πάρκο.

SHARE