Αννα Βίσση
Αννα Βίσση/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΝΕΟ HAIR LOOK

H Άννα Βίσση έκανε αφέλειες -Η τραγουδίστρια κουρεύτηκε και το νέο της hair look είναι υπέροχο


Η Άννα Βίσση αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και να κόψει αφέλειες τα μαλλιά της.

Η τραγουδίστρια έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της καθώς την έχουμε δει μελαχρινή, κοκκινομάλλα, ξανθιά, με πιο κοντά αλλά και πιο μακριά μαλλιά.

Η Άννα Βίσση συνάντησε τον αγαπημένο της φίλο και γνωστό hair stylist, Πάνο Παπανδριανό, ο οποίος της έκανε το κούρεμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες και δεν είναι άλλες από τις αφέλειες.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει η Άννα Βίσση αφέλειες στα μαλλιά της. Με αυτό το νεανικό hair look την έχουμε δει ξανά στο παρελθόν.

Η Άννα Βίσση συνάντησε τον Good Job Nicky (γιο της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου) και τον Κωνσταντίνο Δέδε και το νέο της hair look δεν πέρασε απαρατήρητο από τους θαυμαστές της.

H Άννα Βίσση έκανε αφέλειες -Η αλλαγή στα μαλλιά της που είχε δοκιμάσει και στο παρελθόν

Το νέο της κούρεμα είναι ό,τι πιο νεανικό θα μπορούσε να κάνει.

Οι αφέλειες δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και μπορούν να χαρίσουν έναν παριζιάνικο αέρα στην εμφάνισή μας. Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες είτε τις αγαπούν είτε τις μισούν. Υπάρχουν γυναίκες που ορκίζονται στις αφέλειες, όπως είναι τα French girls που είναι το σήμα κατατεθέν τους και δεν τις αποχωρίζονται ποτέ, και εκείνες που δεν τις αντέχουν ούτε λεπτό, όταν πέφτουν στο μέτωπο τους.

Χαρίζουν στιλ, προσωπικότητα και ανεπιτήδευτη φινέτσα -δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλές Παριζιάνες τις λατρεύουν, βλ. Caroline de Maigret και Jeanne Damas.

SHARE