Αννίτα Ναθαναήλ
Αννίτα Ναθαναήλ/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το συγκινητικό μήνυμα


Η εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου συγκλόνισε όλους χθες με την 35χρονη να παραδίδει μαθήματα δύναμης ψυχής με την απόφασή της να παραστεί στο δικαστήριο.

Σημειώνουμε ότι στις 9 το πρωί της Τετάρτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, προκειμένου να ξεκινήσει η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Εφη Κακαρατζούλα. Ωστόσο, το δικαστήριο διέκοψε για τις 30 Σεπτεμβρίου κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε ο εισαγγελέας της έδρας προκειμένου να υπάρξει αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων και να εξεταστεί πρώτο το θύμα που στον κατάλογο ήταν πέμπτο στη σειρά.

«Η απόφασή μου να βρεθώ στο δικαστήριο, αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε, για εμένα είναι μονόδρομος. Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει για αυτές», είχε δηλώσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Λίγες ώρες μετά την πρώτη δίκη, η Αννίτα Ναθαναήλ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, σημειώνοντας για εκείνη: «Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα!! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς!».

Για όσους δεν γνωρίζουν η Αννίτα Ναθαναήλ ήταν εκείνη που ηγήθηκε της προσπάθειας για οικονομική ενίσχυση της Ιωάννας προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τις θεραπείες αποκατάστασης που δεν μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα.

Δες εδώ τη φωτογραφία τους:

Η Αννίτα Ναθαναήλ  ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν επί της ουσίας στο πλευρό της Ιωάννας, από την πρώτη στιγμή, με τρόπο συγκινητικό.

Δες εδώ το βίντεο που δημοσίευσε μια μέρα πριν από την δίκη:

H Αννίτα Ναθαναήλ είχε μιλήσει για την γνωριμία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Είχα κάνει δυο κρούσεις στην Ιωάννα σχετικά με κάποιες νέες τεχνολογίες που είχαν πέσει στην αντίληψή μου με κάποια προσθετικά προϊόντα. Επικοινώνησα μαζί της μέσω instagram μου απάντησε και με ευχαρίστησε λέγοντάς μου πως αυτό δεν είναι κάτι που θα τη βοηθούσε σε εκείνη τη φάση από όσα της είχε πει η γιατρός της. Όταν είχα την ευκαιρία και το βήμα να κάνω κάτι για την Ιωάννα της είπα ότι θα κάνουμε αυτό και ότι περιμένω την έγκρισή της. Της είπα για αυτή την εκστρατεία, χάρηκε αλλά μου ζήτησε να το σκεφτεί. Την επόμενη μέρα μου είπε το ναι.. Ήταν πολύ διστακτική και επιφυλακτική στην αρχή, τώρα μιλάμε κάθε μέρα και μου έχει στείλει και κάποια μηνύματα αγάπης. Συγκινήθηκε πάρα πολύ από την ανταπόκριση του κόσμου και τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει καθημερινά. Η Ιωάννα κάνει όνειρα για το πώς θα μπορέσει να βοηθήσει άλλες γυναίκες».

SHARE