Βίκυ Παπαδοπούλου
Βίκυ Παπαδοπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

H Βίκυ Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό, Θάνο Τοκάκη


Η Βίκυ Παπαδούλου και ο σύζυγός της, Θάνος Τοκάκης, έκαναν μια κοινή έξοδο στο Μέγαρο Μουσικής.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στην τελετή λήξης των 29ων Νυχτών Πρεμιέρας και παρακολούθησε την ταινία «Το Αγόρι και ο Ερωδιός» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Θυμίζουμε ότι η Βίκυ Παπαδοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν συμμετείχε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Δυο μέρες μόνο» το 2005.

H Βίκυ Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό, Θάνο Τοκάκη

Η Βίκυ Παπαδοπούλου έκανε μια εμφάνιση με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό, Θάνο Τοκάκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε το ζευγάρι μαζί με τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Οι δύο ηθοποιοί ερωτεύτηκαν μέσα στον χώρο του θεάτρου και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη του 2017 στην Πάτμο.

Φωτογραφία: NDP photo agency/Ορφέας Αυγουστίδης-Βίκυ Παπαδοπούλου-Θάνος Τοκάκης

Η Βίκυ Παπαδοπούλου έχει δώσει συνέντευξη στο Bovary.gr και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Αν έπρεπε να βάλω έναν τίτλο στη ζωή μου αυτός θα ήταν: «Σε μόνιμη αναζήτηση». Το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου είναι να γεράσω και να είμαι καλά. Θέλω να έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου και φτάσω στα βαθιά γεράματα. Δεν θα μπορούσα να έχω κάποιο άλλο όνειρο. Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ο θάνατος. Όχι τόσο ο δικός μου, όσο η απώλεια και το κενό που αφήνει.

Χρόνο με το χρόνο αποδέχομαι τον εαυτό μου, προσπαθώ να τον καλυτερεύσω όσο περισσότερο γίνεται. Ποτέ δεν εφησυχάζω. Δεν αφήνομαι. Σκέφτομαι την συμπεριφορά μου: γιατί με επηρεάζουν κάποια πράγματα και αντιδρώ με τον τρόπο που αντιδρώ. Δεν λέω ποτέ «Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω». Θέλω να αρέσω πρώτα απ’όλα σε μένα, αλλά θέλω και μέρα με τη μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, έτσι όπως το θεωρώ εγώ. Θέλω όταν πέφτω στο κρεβάτι μου να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου».

SHARE