Η Ελενα Παπαρίζου
Η Ελενα Παπαρίζου/Φωτογραφία: Helena Paparizou/instagram
INSTAGRAM

H Ελενα Παπαρίζου έχει γενέθλια και αποκάλυψε την ηλικία της στο Instagram


Η Έλενα Παπαρίζου είχε χθες τα γενέθλιά της και με δύο αναρτήσεις στο Instagram αποκάλυψε την ηλικία της.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγινε 40 ετών και το γιόρτασε δίπλα σε αγαπημένα της πρόσωπα και τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Η Ελενα Παπαρίζου πόζαρε δίπλα στον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη και έγραψε τον αριθμό 40 στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

Η τραγουδίστρια δέχτηκε πολλές ευχές από φίλους, θαυμαστές και συνεργάτες για τα γενέθλιά της.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία τους:

H Ελένα Παπαρίζου δημοσίευσε κι ένα βίντεο όπου τραγούδησε το «Happy Birthday» στον εαυτό της.

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω, που νομίζω πως απλώς δε θα σταματήσω να μιλάω αν ξεκινήσω…  Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις υπέροχες ευχές σας! Το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω σήμερα είναι να είστε ΟΛΟΙ καλά, πάντα χαρούμενοι και με υγεία στη ζωή σας. 40 λοιπόν… ας το γιορτάσω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια είχε δώσει συνέντευξη στη BOVARY πριν από λίγο καιρό και είχε σημειώσει: «Σε ενάμιση μήνα κλείνω τα 40. Ποτέ μου δεν είχα θέμα με την ηλικία και δεν ντρέπομαι να την πω. Ίσα-ίσα αποδέχομαι όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου και με αγαπάω. Ως γυναίκα δέχομαι τις νεότερες γενιές, τις αγκαλιάζω, τις θαυμάζω, τις καμαρώνω. Θέλω να ζήσω πολλά χρόνια. Κοιτάζοντας πίσω, βλέπω πως έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα, είμαι γεμάτη και λέω μπορώ να ζήσω κι άλλα. Γιατί, όσο ωριμάζεις βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα και έχεις άλλες αξίες, θέτεις άλλες προτεραιότητες».

SHARE