Ελευθερία Αρβανιτάκη
Ελευθερία Αρβανιτάκη/Φωτογραφία: Instagram
INSTAGRAM

H Eλευθερία Αρβανιτάκη με τα δυο παιδιά της -Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Ρώμη


Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χτεσινή για την Ελευθερία Αρβανιτάκη καθώς είχε τα γενέθλιά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια έκλεισε τα 66 της χρόνια και το γιόρτασε με ένα ταξίδι στη Ρώμη μαζί με τα παιδιά της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου που καταφθάνουν από χθες το βράδυ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα προσωπικά. Σας στέλνω τα φιλιά μου από την Ρώμη που ήρθα για λίγες μέρες με τα παιδιά μου. La vita e bella, να ζείτε και ζούμε την κάθε στιγμή!» σημείωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος κράτησε επτά χρόνια από τον οποίο έχει αποκτήσει, την Αντιγόνη Μαθιουδάκη, και από τον δεύτερο με τον εικαστικό Γιώργο Χατζημιχάλη έχει έναν γιο, τον Λεωνίδα.

H Eλευθερία Αρβανιτάκη με τα δυο παιδιά της -Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Ρώμη

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ταξίδεψε στη Ρώμη μαζί με τον γιο και την κόρη της για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια δημοσίευσε φωτογραφίες από την αιώνια πόλη και σε μία από αυτές την βλέπουμε μαζί με τα παιδιά της.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει μιλήσει στο Bovary.gr για τη μητρότητα και τα παιδιά της: «Πολύ δύσκολο να συνδυάσεις την προσωπική σου ζωή και κυρίως τα παιδιά με αυτό που κάνεις. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα. Είναι δύσκολο να κρατήσεις μια οικογένεια και κυρίως την σχέση σου με τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα φτιάχνεις μια πορεία. Αλλά τα κατάφερα. Είμαστε πολύ κοντά -και τα δύο μεταξύ τους.

Έχω κάνει δύο γάμους, δύο παιδιά, έχω ζήσει έντονα πολύ, κι αυτό που αισθάνομαι τώρα είναι κάτι πιο πίσω. Επεξεργάζομαι πράγματα που με απασχολούν επί της ουσίας. Η ζωή μου υπήρξε έντονη ακόμα και στα live. Τώρα είμαι μόνη μου κι είμαι καλά. Μια πληρότητα χωρίς κενά.

Στο σπίτι δεν ήμουν ποτέ η τραγουδίστρια Ελευθερία, ήμουν η μαμά. Δεν έχω στους τοίχους μεγάλα πορτραίτα και χρυσούς δίσκους. Στα παιδιά μου είμαι μαμά. Και ευτυχώς τράβηξαν τους δικούς τους δρόμους, όχι μουσικούς. Η Αντιγόνη, η κόρη μου, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική, συνθέτει κιόλας. Ζει και δουλεύει στο Λονδίνο. Ο γιος μου τέλειωσε στο Λονδίνο τις σπουδές του και σε λίγο πιάνει δουλειά».

SHARE