Φωτογραφία: Instagram/@dutchesss_
Φωτογραφία: Instagram/@dutchesss_
22|04|2024 11:05
SHARE
ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

H γυμναστική που κάνει η Δούκισσα Νομικού και διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της


Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε ένα βίντεο σε Instagram story και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους τη γυμναστική που κάνει για να έχει καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα.

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στην Ελλάδα. Κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2007, εξασφάλισε μια αξιόλογη καριέρα στον χώρο της εγχώριας μόδας, με αμέτρητα εξώφυλλα και συνεργασίες με τους πιο γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, ενώ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με την οικογένειά της, αλλά και από τα επαγγελματικά της projects.

H γυμναστική που κάνει η Δούκισσα Νομικού

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει την άσκηση που κάνει και διατηρείται σε φόρμα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη Δούκισσα Νομικού με αθλητικό look, να κάνει γυμναστική, άλλωστε είναι γνωστό πως, φροντίζει τη διατροφή της και γυμνάζεται σε καθημερινή βάση. Έχει ένα καλλίγραμμο σώμα και σμιλευμένους κοιλιακούς, στοιχεία που «μαρτυρούν» πως προπονείται.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να κάνει σχοινάκι, φορώντας ένα ποδηλατικό κολάν, ένα αθλητικό μπουστάκι και τα αθλητικά της παπούτσια.

Εκτός από τα πολλά οφέλη, το σχοινάκι είναι και μια ευχάριστη άσκηση. Bοηθά στην καρδιά, την ευελιξία, τον ρυθμό, τη δύναμη των μυών, τους ώμους, τα χέρια και τα πόδια.

Επίσης, το σχοινάκι ενδυναμώνει τους μύες των ποδιών, των γλουτών και των χεριών ενώ παράλληλα βελτιώνει την ισορροπία και το συντονισμό των κινήσεων.

Αν σκέφτεστε λοιπόν να εντάξετε το σχοινάκι στη ρουτίνα γυμναστικής σας, όπως η Δούκισσα Νομικού, είναι μια εξαιρετική ιδέα αφού δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό και χρήματα αλλά ούτε συγκεκριμένο χώρο διεξαγωγής.

SHARE