Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με καρέ μαλλιά
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με νέο hair look/Φωτογραφία: NDP photo agency
NEW HAIR LOOK

H Κωνσταντίνα Μιχαήλ υποδέχτηκε τον Απρίλιο με νέο κούρεμα -Τo pixie cut που ενθουσίασε τους φανς


Με νέο hairlook υποδέχτηκε τον Απρίλιο η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και έκοψε τα μαλλιά της ακόμα πιο κοντά. Για αρκετό καιρό η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είχε καρέ τα μαλλιά της και πριν από τέσσερις μήνες έκανε ένα φίνο αλά γκαρσόν κούρεμα, το οποίο της πήγαινε πολύ.

Επειδή όμως λένε ότι αν κόψεις τα μαλλιά σου κοντά, τότε δεν σου φαίνεται τόσο δύσκολο να τα κόψεις κι άλλο, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αφέθηκε στα χέρια του hairstylist Φραγκίσκου Δρογγίτη και έκανε ένα τέλειο pixie cut κούρεμα!

Το νέο hairlook αποκάλυψε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, όπου φοράει ένα γκρι πουλόβερ και κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφία της: «April- Rocktheworld❣️Ολα καινούρια🌞με νέο κούρεμα» και δέχτηκε πολλά κομπλιμέντα από τους followers της.

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση να κόψουν τα μαλλιά τους κοντά. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τα κοντά κουρέματα έχουν γίνει πολύ δημοφιλή σε όλες τις ηλικίες κάνοντας, έτσι, το βήμα για την μεγάλη αλλαγή αρκετά πιο εύκολο. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ υιοθέτησε ένα pixie cut κούρεμα, το οποίο της ταιριάζει πολύ. 

H Κωνσταντίνα Μιχαήλ μέσα από το προφίλ της στο Instagram μάς έδωσε και μια makeup πρόταση, που είναι τάση αφορά τα sexycat eyes.

SHARE