Λίζα Δουκακάρου
Λίζα Δουκακάρου/Φωτογραφία: ert/instagram
ΛΙΖΑ ΔΟΥΚΑΚΑΡΟΥ

H Λίζα Δουκακάρου με τζιν και denim γόβες -H εμφάνιση μετά από καιρό και η αναφορά στον δεύτερο σύζυγό της


Η Λίζα Δουκακάρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» που παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Η δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου είχε 4 χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση με την ίδια να δηλώνει ότι νιώθει σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Η Λίζα Δουκακάρου κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» φορώντας τζιν, ριγέ σακάκι και denim γόβες και μίλησε μεταξύ άλλων για τον δεύτερο σύζυγό της, Παντελή Οικονομόυ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2018: έξι χρόνια μετά την απώλεια του πρώτου συζύγου της, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή.

«Ο γάμος μου με τον Παντελή είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Φυσικά και το βλέπω ως δεύτερη ευκαιρία. Όταν περάσεις από καταστάσεις που είναι όντως σκληρές, δύσκολες, δεν μπορείς εύκολα να τις ταξινομήσεις, αντιλαμβάνεσαι ότι όταν σου συμβαίνει κάτι και είναι καλό, όντως είναι ευκαιρία. Δεν το αντιλαμβάνεσαι εξαρχής, βρίσκεις έναν καλό άνθρωπο όπως είναι ένας καλός φίλος. Στον δεύτερο μου σύζυγο βρήκα έναν άνθρωπο να ακουμπήσω. Ήταν ειδικές οι συνθήκες λόγω διαφόρων καταστάσεων που υπήρχαν και λόγω του χαρακτήρα μου. Δεν ήμουν ποτέ πολύ κοινωνική, την αγαπώ αυτή τη δουλειά αλλά ήμουν πάντα αποτραβηγμένη. Δεν έφταιγε που δούλευα 20 ώρες, αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Λίζα Δουκακάρου.

Δείτε το βίντεο:

H Λίζα Δουκακάρου με τζιν και denim γόβες -H εμφάνιση μετά από καιρό

Η Λίζα Δουκακάρου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το μεσημέρι της Παρασκευής. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα στο πρόσωπο του συζύγου της, Παντελή Οικονόμου.

Δείτε το βίντεο της δημοσιογράφου στο Instagram όπου δίνει την ευχή της στους followers της εκπομπής:

H Λίζα Δουκακάρου αναφέρθηκε επίσης στο κλείσιμο του Mega και τον χαμό του πρώτου της συζύγου: «Το θέμα της δουλειάς με είχε ενοχλήσει περισσότερο παρά το προσωπικό κομμάτι. Είμαι μοναχικός άνθρωπος και δεν με ενοχλεί να είμαι μόνη μου. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Το θέμα της δουλειάς ήταν πιο σοβαρό. Ήμουν σε αυτή τη δουλειά από το 1991. Το να διαχειριστώ τη μοναχικότητά μου ήταν πιο εύκολο από το να διαχειριστώ ότι δεν υπήρχε η πλατφόρμα της δουλειάς. Έφυγα από τη δουλειά όταν έκλεισε το Mega. Έχω δίπλα μου φίλους λίγους και εκλεκτούς».

Δείτε όλη την συνέντευξη της Λίζας Δουκακάρου:

SHARE