Η Νίκη Κάρτσωνα
Φωτογραφία: Παναγιώτη Μάλλιαρης
04|05|2023 08:08
SHARE
ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ

«Μαζί για πάντα» -H Νίκη Κάρτσωνα φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή


Η Νίκη Κάρτσωνα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με τον σύζυγό της και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Νίκη Κάρτσωνα είναι μια γυναίκα που σημάδεψε την ελληνική μόδα της δεκαετίας του '90 ενώ ήταν, είναι και θα είναι μια από τις πιο κομψές και ντελικάτες Ελληνίδες celebrities.

Η ίδια είναι πολύ δραστήρια στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram αποτελεί έμπνευση για τις fashionistas.

Οι θαυμαστές, εκτός από τις στιλιστικές συμβουλές που αντλούν, έχουν δει στο προφίλ της και κοινά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή. Το ζευγάρι φροντίζει να κρατά μια απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια θα δούμε φωτογραφία τους.

H Νίκη Κάρτσωνα φωτογραφίζεται με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή

Σε συνέντευξή της στο Bovary η Νίκη Κάρτσωνα είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: ««Με τον Νίκο γνωριστήκαμε στην Αθήνα το 1995. Δεν υπάρχει μυστικό για μια μακροχρόνια σχέση, γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Γιατί αυτό που εγώ μπορεί να θεωρώ ότι κάνει ευτυχισμένο έναν γάμο, στον άλλον μπορεί να μην ταιριάζει. Είναι, όμως, πολύ σημαντικό να σέβεσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου, γιατί έτσι αγαπάς και σέβεσαι και τον άλλον. Έχω ταιριάξει με τον Νίκο γιατί είναι αντίθετος από μένα, είναι η ήρεμη δύναμη της ζωής μου. Εγώ είμαι Κριάρι, τρέλα δηλαδή, και έχει καταλάβει ότι, επειδή είμαι έντονη προσωπικότητα και πολύ δυναμική, πρέπει να με αφήσει ελεύθερη να δημιουργώ. Αντιλαμβάνεται ότι η τρέλα αυτή που έχω έχει να κάνει με τη δημιουργία και με τη δουλειά μου. Πουθενά αλλού.»

Αυτή τη φορά, η Νίκη Κάρτσωνα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της στο ασανσέρ. Εκείνη κρατά το κινητό και απαθανατίζει τους δυο τους στον καθρέπτη ενώ ο σύζυγός της στέκεται πίσω της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Νίκη Κάρτσωνα έγραψε: «Μαζί για πάντα» και οι διαδικτυακοί της φίλοι με τα σχόλια και τα likes τους έδειξαν τον ενθουσιασμό τους.

SHARE