Ο Παύλος Χαικάλης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
09|02|2021 15:05
SHARE
ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ

Παύλος Χαϊκάλης: Κατατέθηκε στο ΣΕΗ η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή για σεξουαλική παρενόχληση


Επίσημη καταγγελία στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) κατά του Παύλου Χαϊκάλη έκανε η Ηλιάνα Αραβή.

Στην επίσημη καταγγελία που έκανε, όπως μετέδωσε ο Alpha, η Ηλιάνα Αραβή αναφέρει ότι γνώρισε τον Παύλο Χαϊκάλη όταν ήταν καθηγητής της στην δραματική σχολή στην οποία φοιτούσε.

Κάποια στιγμή εκείνος εκδήλωσε το φλερτ του το οποίο ήταν στην αρχή διακριτικό, στη συνέχεια, έγινε επίμονο και μάλιστα όπως αναφέρεται στην καταγγελία της ηθοποιού, «το φλερτ κλιμακώθηκε αγγίζοντας τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης» .

Στη συνέχεια, εκείνος της πρότεινε να πάρει μέρος σε μια οντισιόν για το 50-50 και όταν ο γνωστής ηθοποιός επικοινώνησε μαζί της λίγες μέρες μετά, ακολούθησε ένας περίεργος διάλογος.

«Μετά από την πάροδο ολίγων ημερών, μου τηλεφώνησε δηλώνοντάς μου ότι αυτοϊκανοποιείται κάνοντας χρήση ρυπαρής και χυδαίας γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου ζητώντας μου επιμόνως να μετέχω σε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο.

Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία», αναφέρει στην καταγγελία της η Ηλιάνα Αραβή.

Για τους παραπάνω λόγους η ηθοποιός ζητά από το ΣΕΗ να κινήσουν τη διαδικασία κατά του Παύλου Χαϊκάλη.

Τι δήλωνε νωρίτερα ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Όποιος έχει κάτι ας κάνει μια καταγγελία στο σωματείο. Μέχρι στιγμής εγώ σταυρώνομαι για πράγματα για τα οποία δεν είμαι κατηγορούμενος. Φωτογραφήθηκα και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχει καταγγελία. Εγώ αυτή τη στιγμή σταυρώνομαι από τα μέσα, για κάποια πράγματα για τα οποία δεν υπάρχει καταγγελία. Βγήκα ευθαρσώς να αναφέρω χωρίς να προσβάλλω κανέναν».

SHARE