Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος
Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος/Φωτογραφία: NDP Photo Agency
BIRTHDAY BOY

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ: Ο γιος τους έγινε ενός έτους – Δείτε πώς γιόρτασαν τα γενέθλιά του


O Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους.

Ο μικρός Χρήστος έχει τα πρώτα του γενέθλια και οι γονείς του, όπως είναι φυσικό, θέλησαν να στολίσουν το σπίτι με πολλά μπαλόνια και να του ετοιμάσουν μια εντυπωσιακή τούρτα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 και από τότε είναι αχώριστο και, από ό,τι μαρτυρούν οι αναρτήσεις στο Instagram, παραμένει φουλ ερωτευμένο. Και οι δύο είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και συχνά δημοσιεύουν στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Πριν από από ένα χρόνο ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Χρήστος, για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και από τότε ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο με τον βενιαμίν της οικογένειας.

Οι γονείς του, λοιπόν, είναι ερωτευμένοι με τον μικρό κι έτσι δεν θα μπορούσαν να μην του ετοιμάσουν κάτι ξεχωριστό για τα πρώτα του γενέθλια! Μια πανέμορφη τούρτα και εντυπωσιακά μπαλόνια κόσμησαν το σαλόνι του σπιτιού τους.

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος.. Μου φαίνεται απίστευτο! Χρόνια πολλά στο αγγελούδι μας, στο νόημα της ζωής μας...», έγραψε χαρακτηριστικά η Ανίτα Μπραντ στο Instagram.

Μόνιμα χαμογελαστοί στις φωτογραφίες που δημοσιεύουν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, φαίνεται η ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, όταν κρατούν αγκαλιά τον γιο τους.

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ: Ο γιος τους έγινε ενός έτους

Οπως βλέπετε στις φωτογραφίες διακόσμησαν το σαλόνι του σπιτιού τους με εκατοντάδες μπαλόνια σε καφέ, μπεζ, γαλάζιο και ασημένιο χρώμα.

Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπραντ: Ο γιος τους έγινε ενός έτους
SHARE