Δημήτρης Χορν
Φωτογραφία: Finos Film
25|12|2022 10:52
SHARE
THROWBACK

Ο Δημήτρης Χορν και η Ελλη Λαμπέτη στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο – Η φωτο από τη δεκαετία του ‘50


Μια φωτογραφία με την Ελλη Λαμπέτη και τον Δημήτρη Χορν από τη δεκαετία του ‘50 είδε το φως της δημοσιότητας.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το προφίλ vintagegreece και μάλιστα στο φωτογραφικό αυτό στιγμιότυπο απεικονίζονται να στολίζουν ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο, για χάρη του έργου «Τρεις Άγγελοι».

Η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χορν υπήρξαν ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού κινηματογράφου, βέβαια, υπήρξαν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Γνωρίστηκαν όταν η Ελλη Λαμπέτη ήταν ακόμη φοιτήτρια της δραματικής σχολής, ο έρωτας τους ήταν θυελλώδης αλλά μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας χώρισαν, το 1959, χωρίς κανείς να γνωρίζει τους λόγους.

Ο Δημήτρης Χορν και η Ελλη Λαμπέτη στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τώρα, η εορταστική φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα social media από τη δεκαετία του ‘50 τους απεικονίζει μαζί, και ο διαδικτυακός κόσμος ενθουσιάστηκε καθώς αντίκρισε μαζί σε μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία τους δύο σπουδαίους ηθοποιούς.

Στη λεζάντα της φωτογραφία γράφει χαρακτηριστικά:

«Η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χορν στολίζουν χριστουγεννιάτικο δεντράκι με στολίδια αγγέλους. Αυτό απαιτούσε το έργο “Τρεις Άγγελοι” απ’ όπου και το φωτογραφικό ενσταντανέ. 16 Οκτωβρίου 1953 κάνει πρεμιέρα στο θέατρο ΚΥΒΕΛΗΣ σε σκηνοθεσία Γιώργου Παππά»

SHARE