Φωτογραφία: Instagram/@chrismpo
Φωτογραφία: Instagram/@chrismpo
06|12|2022 09:20
SHARE
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ

Η Χριστίνα Μπόμπα άλλαξε τα μαλλιά της και έκανε τη νέα τάση του χειμώνα


Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια γυναίκα με αξεπέραστο στιλ και γοητεία ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που επηρεάζει θετικά τις followers της.

Η διάσημη influencer άλλαξε τα μαλλιά της και επέλεξε ένα hair look που κάνει θραύση και αυτή τη σεζόν. Το μελαχρινό χρώμα στα μαλλιά με τις ανταύγειες μοιάζει να είναι ένα χρώμα, πιο δημοφιλές από ποτέ.

Αν και το βαθύ μελαχρινό είναι ένα χρώμα που πολλές γυναίκες επιλέγουν τους πιο δροσερούς μήνες του χρόνου, φέτος έχει την τιμητική του, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Πολλές διάσημες το επιλέγουν, με τη Χριστίνα Μπόμπα να λέει «ναι» στο Brown Balayage.

Η Χριστίνα Μπόμπα άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Με ένα βίντεο η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως τόλμησε την αλλαγή στα μαλλιά της και από την αντίδραση των θαυμαστών της μπορούμε να καταλάβουμε πως δεν θα το μετανιώσει.

Το ζεστό μελαχρινό της γλυκαίνει το πρόσωπο ενώ οι ανταύγειες σε πιο ανοιχτούς τόνους την φωτίζουν και δίνουν περισσότερη κίνηση και τύπο.

Επίσης, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να κόψει ελάχιστα τα μαλλιά της ενώ στο βίντεο φαίνεται να έχει επιλέξει χαλαρές μπούκλες, ένα χτένισμα που προτιμά συχνά.

SHARE