Φωτογραφία: Instagram/@chrismpo
Φωτογραφία: Instagram/@chrismpo
14|12|2022 10:35
SHARE
MADWALK

Η Χριστίνα Μπόμπα σε ρόλο μοντέλου για τη Σίλια Κριθαριώτη -Με τεράστιο headpeace αλά Κλεοπάτρα


Η Χρίστινα Μπόμπα με δημιουργία Σίλια Κριθαριώτη ενθουσίασε τους φαν.

Η Χριστίνα Μπόμπα ενθουσίασε το κοινό του Madwalk και τους θαυμαστές της καθώς περπάτησε κατά τη διάρκεια του act της Καλομοίρας φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία της Σίλιας Κριθαριωτή.

Το Madwalk by Serkova -The Fashion Music Project, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και όλες οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών και των παρευρισκόμενων εντυπωσίασαν, με τις δημιουργίες της Σίλια Κριθαριώτη να μην περνούν απαρατήρητες.

Δεν έλειψαν τα πρωτότυπα acts και τα λαμπερά catwalks από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις λαμπερές και εντυπωσιακές δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών.

Η Χριστίνα Μπόμπα σε ρόλο μοντέλου για τη Σίλια Κριθαριώτη

Το act της Καλομοίρας ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό, με την ίδια να θυμίζει τη θρυλική Μέριλιν Μονρόε φορώντας ένα μίνι φόρεμα, γεμάτο διαμάντια.

Στο catwalk η Χριστίνα Μπόμπα έκλεψε τις εντυπώσεις αφού το λευκό φόρεμα με τις λαμπερές λεπτομέρειες κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού με το head peace να της δίνει έναν εντελώς παραμυθένιο αέρα.

Γεμάτο διαμάντια, διακοσμούσε το κεφάλι της και της έδινε έναν αέρα από μια άλλη εποχή. Περπάτησε αλά Κλεοπάτρα και κέρδισε τα θετικά σχόλια.

SHARE