Η Χριστίνα Μπόμπα
Δες πόσο μοιάζουν μητέρα και κόρη/Φωτογραφία: Instagram/ @chrismpo
26|05|2023 09:00
SHARE
XΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ

Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει τις γκρι τρίχες της στο Instagram -Ένα ενδυναμωτικό μήνυμα κατά των τοξικών προτύπων ομορφιάς


Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στέλνοντας ένα ενδυναμωτικό μηνύμα υπέρ το body positivity.

Tα τελευταία χρόνια, διανύουμε μία περίοδο έντονης κοινωνικής ζύμωσης. Το καλό είναι πως, καθώς ολοένα και περισσότερες γυναίκες αντιλαμβάνονται τις επιβλαβείς αντιλήψεις που κυριαρχούν στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς εδώ και δεκαετίες, προσπαθούν σιγά σιγά να τις απομυθοποιήσουν και να αλαλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε το γυναικείο σώμα και την ηλικιακή ωρίμανση.

Αφορμώμενες από αυτό το κλίμα ενδυνάμωσης και διαφάνειας, πολλές celebrities και διάσημες influencers προσπαθούν να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στην κατάρριψη των παγιωμένων, τοξικών προτύπων ομορφιάς, παρακινώντας τις ακολούθους τους να «αγκαλιάσουν» τον αυθεντικό, «αρετουσάριστο» εαυτό τους.

Μεταξύ των γυναικών που επιθυμούν να προβάλλουν πιο υγιή και ρεαλιστικά πρότυπα μέσω των προφίλ τους, είναι και η Χριστίνα Μπόμπα. Η γνωστή επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, και δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο δείχνει το make up routine της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα στο instragram:

Πέραν από το μακιγιάζ της, η Μπόμπα επέλεξε να δείξει τις γκρίζες ρίζες που έχουν βγει στα μαλλιά της, κάτι που δε συνηθίζουμε να βλέπουμε σε μία πλατφόρμα που πλημμυρίζει από φίλτρα και επεξεργασμένες φωτογραφίες. Μάλιστα, η αγαπημένη influencer έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Πρέπει να βάψω τη ρίζα... το ξέρω».

Οι ακόλουθοί της φυσικά την επευφήμησαν για την «ακομπλεξάριστη» στάση της, σχολιάζοντας πως είναι πανέμορφή με γκρίζες τρίχες ή χωρίς και λδηλώνοντας πόσο εκτιμούν που δείχνει τον αληθινό της εαυτό στα social media.

SHARE