ο Χρήστος Χωμενίδης και η Γωγώ Μπρέμπου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
28|09|2023 10:43
SHARE
NIGHT OUT

Ο Χρήστος Χωμενίδης με την Γωγώ Μπρέμπου στο Ηρώδειο -Θεατρική έξοδος για το ζευγάρι


Ο Χρήστος Χωμενίδης και η Γωγώ Μπρέμπου απόλαυσαν μια θεατρική παράσταση στο Ηρώδειο.

Ο συγγραφέας και η ηθοποιός βρέθηκαν στην παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου.

Ο Χρήστος Χωμενίδης και η Γωγώ Μπρέμπου είναι μαζί αρκετά χρόνια και αποτελούν ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου.

Για την περίσταση, ο Χρήστος Χωμενίδης επέλεξε ένα κλασικό κοστούμι σε απαλό γκρι, και λευκό πουκάμισο, ενώ η Γωγώ Μπρέμπου κινήθηκε σε πιο σπορ επιλογές, με τζιν, λινό πουκάμισο σε απόχρωση magenta και μαύρα sneakers.

«Τα επαγγέλματά μας είναι ειδικής ιδιοσυγκρασίας –συγγραφέας, ηθοποιός. Στο σπίτι εγώ μπορώ να συγκεντρωθώ, να μάθω λόγια, να κάνω πρόβα ενώ η Νίκη (σ.σ. η κόρη του συγγραφέα) ακούει μουσική στο δωμάτιό της και ο Χρήστος γράφει στο κομπιούτερ. Μπορεί να με ρωτήσει ή να μου διαβάσει κάτι, κι εγώ αντιστοίχως. Αυτή είναι η καθημερινότητά μας. Μάλλον είμαστε ταιριαστές προσωπικότητες. Δεν με πειράζει η ησυχία όταν ο Χρήστος γράφει, ούτε εκείνον όταν λείπω πολλές ώρες για γύρισμα», είπε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Bovary και τη Μυρτώ Λοβέρδου.

«Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Είμαι ο αιώνιος αρραβωνιαστικός. Δεν ήθελα ποτέ παπά και κουμπάρο. Βρίσκω τον γάμο τρομερά δαπανηρό. Έχω ζήσει όμως σαν παντρεμένος αρκετές φορές. Μ΄ αρέσει όπως ζω αυτή την εποχή. Η Νίκη μένει με τη μαμά της κι πηγανόερχεται σε μένα. Έχουμε τέλεια σχέση με τη μητέρα της -μέχρι που μας πρότειναν από ένα διαδικτυακό σάιτ να φωτογραφηθούμε ως «τέλειοι χωρισμένοι». Είμαι πολύ ευτυχισμένος με τη Γωγώ και περνάμε πάρα πολύ ωραία», είχε δηλώσει ο Χρήστος Χωμενίδης σε συνέντευξή του στο Bovary και στη Μυρτώ Λοβέρδου το 2018.

Δείτε τον Χρήστο Χωμενίδη και τη Γωγώ Μπρέμπου στο Ηρώδειο

NDP Photo agency

NDP Photo agency
SHARE