Η βασίλισσα Ελισάβετ με μπλε φόρεμα κρατά ποτήρι
Η βασίλισσα Ελισάβετ /Φωτογραφία: AP
QUEEN ELIZABETH

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε ανάποδα το καπέλο της -Η ενδυματολόγος της αποκάλυψε τον λόγο 21 χρόνια μετά


Η βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε κάποτε το καπέλο της ανάποδα και η ενδυματολόγος της αποκάλυψε τον λόγο 21 χρόνια μετά.

Η πιο έμπιστη γυναίκα της βασίλισσας Ελισάβετ φαίνεται πώς είναι η ενδυματολόγος της. Η Άντζελα Κέλι, που ντύνει την βασίλισσα της Αγγλίας εδώ και 25 χρόνια, έχει προβεί τελευταία σε πολλές αποκαλύψεις και μυστικά του Παλατιού.

Η ίδια έβγαλε αυτές τις μέρες βιβλίο με τίτλο «The Other Side Of The Coin: The Queen, The Dresser And The Wardrobe», με την άδεια της ίδιας της μονάρχη. Εκεί αποκαλύπτει πολλά που δεν γνωρίζαμε έως τώρα, όπως την πιο ανθρώπινη και καθημερινή πλευρά της 93χρονης Ελισάβετ.

Μία από τις σπαρταριστές της ιστορίες έχει να κάνει το πώς αντιμετώπισε ένα…wardrobe disaster της βασίλισσας, το 1998 στα Commonwealth Games στην Κουάλα Λουμπούρ. Συγκεκριμένα, στην τελετή λήξης η Ελισάβετ φόρεσε ένα κοραλί καπέλο, που όμως δεν της πήγαινε καλά και η ενδυματολόγος της πρότεινε να το φορέσει ανάποδα!

Η βασίλισσα Ελισάβετ με το καπέλο ανάποδα περπατά
Η βασίλισσα Ελισάβετ το 1998 /Φωτογραφία: Getty Images

Ωστόσο, η βασίλισσα δεν πείστηκε, έτσι, η Άντζελα της πρότεινε να ρωτήσει τον πρίγκιπα Φίλιππο, που της έδινε πάντα την ειλικρινή του γνώμη. Ο Δούκας του Εδιμβούργου συμφώνησε και έτσι η βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε το καπέλο ανάποδα.

Μάλιστα, η ευρυματική Κέλι απέφυγε παρόμοια wardrobe malfunction το 2000, όταν η Ελισάβετ συνάντησε τον Πάπα.

Η ιδιαιτέρα της βασίλισσας επέμενε ότι ένα πρωινό φόρεμα είναι μια χαρά για την περίσταση. Ωστόσο, η Καθολική ενδυματολόγος έφτιαξε νέο φόρεμα σε μπλε και μαύρο χρώμα και όταν τα αποκάλυψε τελευταία στιγμή η βασίλισσα ανακουφίστηκε.

SHARE