Η βασίλισσα Λετίθια με κόκκινο φόρεμα στην Κούβα
Με κόκκινο φόρεμα εμφανίστηκε η βασίλισσα Λετίθια στην Κούβα/ Φωτογραφία: Getty Images
QUEEN LETIZIA

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας super chic με κατακόκκινο φόρεμα στην Κούβα -Το συνδύασε με metallic πέδιλα


Η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φίλιππος της Ισπανίας αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Κούβα.

Αφορμή της επίσκεψης του βασιλιά Φίλιππου και της βασίλισσας Λετίθια ήταν οι εορτασμοί για τη συμπλήρωση 500 ετών από την ίδρυση του ανεξάρτητου κουβανέζικου κράτους, στις 16 Νοεμβρίου 1519.

Η βασίλισσα Λετίθια ως ένα από τα πιο διάσημα royal fashion icons στον κόσμο, απασχολεί τα media με τις στιλιστικές επιλογές της, οι οποίες είναι πάντα to-the-point, αποπνέοντας κομψότητα και βασιλική φινέτσα.

Ανάμεσα στις ήδη πολλές εμφανίσεις της βασίλισσας Λετίθια στην Κούβα ξεχωρίσαμε (και) εκείνη με το κατακόκκινο midi φόρεμα, το οποίο τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το bold χρώμα ήταν από μόνο του statement -πραγματικά εντυπωσιακό και μαγνήτιζε τα βλέμματα!

Η βασίλισσα Λετίθια με κόκκινο φόρεμα στην Κούβα
Getty Images

Το φόρεσε για να παρευρεθεί με τον σύζυγό της στο Gala de Danza, που πραγματοποιήθηκε στο Alicia Alonso Gran Theater. Στον ίδιο χώρο, το βασιλικό ζεύγος επισκέφτηκε την έκθεση «Espana y Cuba: Contigo en la Distancia», η οποία σχετίζεται με τις σχέσεις των δύο λαών.

Η βασίλισσα Λετίθια έκανε έναν εξαιρετικό συνδυασμό, «παντρεύοντας» το κόκκινο φόρεμα με metallic πέδιλα, ένα chic clutch και χρυσούς κρίκους. Η Ισπανίδα γαλαζοαίματη προτίμησε έναν κομψό κότσο στα μαλλιά, ενώ το μακιγιάζ της ήταν επίσης άψογο, με κόκκινα χείλη και χάλκινες αποχρώσεις για τα μάτια. Gorgeous!

Ο βασιλιάς Φίλιππος της Ισπανίας και η βασίλισσα Λετίθια με κόκκινο φόρεμα στην Κούβα
AP Images

Να αναφέρουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά στα 500 χρόνια που ένας Ισπανός μονάρχης πραγματοποιεί κρατική επίσκεψη στη χώρα, η οποία υπήρξε αποικία της Ισπανίας. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, ο Πρίγκιπας Κάρολος του Ηνωμένου Βασιλείου και η Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς επίσης επισκέφτηκαν την Κούβα. Ήταν η πρώτη φορά που μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας πραγματοποίησαν επίσημη, κρατική επίσκεψη στη χώρα.

SHARE