Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά/Φωτογραφία: Vicky Kaya/instagram
ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο Instagram -Οι φωτογραφίες της από την Βενετία με μίνι φόρεμα


Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφίες της από την Βενετία.

Θυμίζουμε ότι η Βίκυ Καγιά είχε ανακοινώσει στους followers της στο Instagram πως θα απέχει από τα social media μέχρι να έρθει ο Σεπτέμβρης. Το τελευταίο της ποστ ήταν στις 6 Αυγούστου σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Η αυθεντικότητα είναι μια σπάνια και αναγκαία αρετή! Δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι, παρότι η καθημερινότητα συχνά το προστάζει, αλλά αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media - έστω και για λίγο. Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!».

Χθες το βράδυ, 30 Αυγούστου, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες της με μίνι φόρεμα και μαύρες γόβες slingback. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Βενετία καλεσμένη από την εταιρεία Armani Beauty στο πλαίσιο του Φεστιβάλ κινηματογράφου.

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο Instagram -Οι φωτογραφίες της από την Βενετία με μίνι φόρεμα

«Buonasera Venezia!» σημείωσε η Βίκυ Καγιά στο προφίλ της στο Instagram και μάς έδειξε το sexy chic look που έκανε στη Βενετία.

Η παρουσιάστρια έκανε ταξίδι στην Ιταλία ως καλεσμένη της εταιρείας Armani Beauty για το 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. 

SHARE