Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ

Η Δανάη Μπάρκα με μίνι δερμάτινη φούστα και μαύρο σακάκι -Στην θεατρική πρεμιέρα της μητέρας της


Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο θέατρο Αλίκη για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα «Μπαμπάδες με ρούμι» των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου.

Η παρουσιάστρια του Mega ήταν παρούσα στην πρεμιέρα της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» μαζί με την Μαρία Λεκάκη, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Κώστα Κόκλα, τη Σοφία Βογιατζάκη και την Τζόυς Ευείδη.

H Δανάη Μπάρκα ήταν όπως πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, φορώντας μίνι δερμάτινη φούστα και μαύρο σακάκι.

Η Δανάη Μπάρκα με μίνι δερμάτινη φούστα και μαύρο σακάκι -Στην θεατρική πρεμιέρα της μητέρας της

«Μπαμπάδες με ρούμι», η θρυλική νεοελληνική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα με τα αλλεπάλληλα sold out και το χιούμορ που σκοτώνει, συνεχίζεται για 2η χρονιά στο Θέατρο Αλίκη.

Στην πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει η Δανάη Μπάρκα, η οποία απόλαυσε τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, πάνω στη σκηνή.

Φωτογραφία: NDP photo agency

«Υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι δεν είμαι μόνο αυτό αλλά ποτέ δεν θεώρησα κακό ότι είμαι η κόρη της Βίκυς. Καταλαβαίνω όμως ότι, επειδή εμένα η μαμά μου είναι αναγνωρίσιμη πρέπει, σε στιγμές, να έχω ένα μέτρο, αλλά δεν το πήρα ποτέ ως κακό. Ετυχε... Εγώ ξέρω πως βρέθηκα στην τηλεόραση, δεν έκανα κακό σε κάποιον για να είμαι εδώ, δοκιμάζομαι καθημερινά όπως όλοι μας, και μέσα απ΄ αυτό το βήμα προσπαθώ να είμαι μια ευχάριστη παρουσία...» έχει δηλώσει η Δανάη Μπάρκα στο Bovary.gr για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE