Η Demy με μακριά μαλλιά/Φωτογραφία: demy_official/instagram
Η Demy είναι κοκκινομάλλα
29|11|2019 12:10
SHARE
NEW HAIR LOOK

Η Demy άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της -Υπέκυψε και αυτή στην τάση των κόκκινων μαλλιών


H Demy αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Έναστρον μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Σαμπάνη.

Η νεαρή τραγουδίστρια όχι μόνο έκοψε τα μαλλιά της καρέ, αλλά έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα. Η αποκάλυψη του νέου της hair look έγινε μέσω των social media. H Demy αποχαιρέτησε τα καστανόξανθα μαλλιά της και έγινε ένα ginger girl, την απόλυτη τάση στα μαλλιά για φέτος. Δεν είναι λίγες οι διάσημες γυναίκες που έγιναν κοκκινομάλλες.

Είναι μοντέρνο, ταιριάζει κυρίως σε ανοιχτές επιδερμίδες. Ο λόγος για το γνωστό κόκκινο χρώμα μαλλιών, ginger red hair color. Ένα μοντέρνο, πικάντικο χρώμα μαλλιών που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.

H Demy αποκάλυψε ότι μικρή είχε πάντα καρέ μαλλιά με αφέλειες. Κάθε φορά που της έκοβαν τα μαλλιά, έκλαιγε γιατί δεν το ήθελε. Στη συνέχεια είχε πάντα μακριά μαλλιά, ώσπου ήρθε η στιγμή να τα κόψει πάλι καρέ. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η μητέρα της την προτιμάει με μακριά μαλλιά, για αυτό και σίγουρα αυτή η αλλαγή της Demy δεν θα της αρέσει και τόσο πολύ.

Δες πώς ήταν πριν:

https://www.instagram.com/p/B4XkjY7HjvP/
SHARE