Ελ Μακφέρσον
Ελ Μακφέρσον/Φωτογραφία: Getty/ideal images
ΕΛ ΜΑΚΦΕΡΣΟΝ

Η Ελ Μακφέρσον περπάτησε στην πασαρέλα μετά από 14 χρόνια απουσίας


Η Ελ Μακφέρσον επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από 14 χρόνια απουσίας.

Λίγο πριν γίνει 60 ετών στις 19 Μαρτίου, η Ελ Μακφέρον περπάτησε στην πασαρέλα για το φεστιβάλ μόδας της Αυστραλίας. Η τελευταία φορά που είδαμε το διάσημο μοντέλο να περπατάει στην πασαρέλα ήταν το 2010 για τον οίκο «Louis Vuitton» στο Παρίσι.

Η Αυστραλή καλλονή Ελ Μακφέρσον αποθεώθηκε από το κοινό την στιγμή που εμφανίστηκε στην πασαρέλα και άνοιξε το fashion show που διοργάνωσε η εταιρία PayPal στη Μελβούρνη.

Φωτογραφία: Getty/ideal images

Θυμίζουμε ότι η Ελ Μακφέρσον καθιερώθηκε στα 80s ως μια από τις περιζήτητες μούσες της παγκόσμιας fashion σκηνής, κερδίζοντας επάξια μια θέση ανάμεσα στα πιο iconic μοντέλα που έχουν εμφανιστεί ποτέ στο διεθνές στερέωμα.

Η Ελ Μακφέρσον περπάτησε στην πασαρέλα μετά από 14 χρόνια απουσίας

Γνωστή και ως «The Body» (Το Κορμί), η Ελ Μακφέρσον επέστρεψε στην πασαρέλα ενθουσιάζοντας το fashion κοινό της. «Οι τίτλοι του διεθνή Τύπου αναφέρουν ότι επιστρέφω στην πασαρέλα, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα», είπε η Ελ Μακφέρσον στην εφημερίδα «Sydney Morning Herald».

«Αυτή είναι απλώς μια εξέλιξη του να κάνεις πράγματα. Έτσι κι αλλιώς, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που περπάτησα στην πασαρέλα. Ένιωσα ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο να το κάνω, γιατί υποστηρίζω την αυστραλιανή μόδα και τους νέους σχεδιαστές και λατρεύω τη Μελβούρνη» συμπλήρωσε το διάσημο μοντέλο.

Δείτε το βίντεο με την Ελ Μακφέρσον να ανοίγει τo fashion show στην Μελβούρνη και όλοι να την αποθεώνουν:

SHARE