Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη/Φωτογραφία: Instagram/ @elenimenegaki
27|05|2021 12:48
SHARE
ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Η Ελένη Μενεγάκη με λευκή τουνίκ μαζεύει κεράσια στον κήπο του σπιτιού της


Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφίες από τα πρώτα κεράσια που μάζεψε από τον κήπο του σπιτιού της, στα Μελίσσια.

Η Ελένη Μενεγάκη, όλο αυτό τον χρόνο που αποφάσισε να κάνει μια μικρή παύση από τα τηλεοπτικά πλατό, είναι πολύ ενεργή στα social media. Η παρουσιάστρια ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, αλλά και ευχάριστες προσωπικές στιγμές με την οικογένειά της.

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει πολύ την κηπουρική και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες από τα λαχανικά και τα φρούτα που βγάζει ο κήπος της τόσο στα Άχλα όσο και στα Μελίσσια.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια, που την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα επανέλθει δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του Mega, ανέβασε δύο φωτογραφίες της με τα κεράσια που μάζεψε από τον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια. Χαμογελαστή η ίδια φωτογραφήθηκε με ένα μπολ γεμάτο κεράσια.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Κεράσια παραγωγής μου... κατευθείαν από τον κήπο μας στα Μελίσσια! Δηλώνω περήφανη παραγωγός!».

Πέρα από τα κεράσια παραγωγής της παρουσιάστριας το βλέμμα μας τράβηξε και η λευκή τουνίκ που επέλεξε να φορέσει για το πρωινό της look. Η λευκή τουνίκ με τη χρυσή λεπτομέρεια είναι αέρινη και η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι, καθώς φοριέται κάθε ώρα της ημέρας, με sneakers, αλλά και στιλάτα mules.

SHARE