Ελένη Πετρουλάκη
Ελένη Πετρουλάκη/Φωτογραφία: elenipetroulaki/instagram
BODY SHAMING

Η Ελένη Πετρουλάκη τοποθετείται δημόσια για το body shaming -Εξηγεί ποιο είναι το ιδανικό σώμα


Η Ελένη Πετρουλάκη τοποθετήθηκε δημόσια για το body shaming μέσα από το προφίλ της στο Instagram και θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της.

H ειδικός του fitness θέλησε να γράψει λίγα λόγια στο προφίλ της στο Instagram για το ιδανικό σώμα και μέσα από το μήνυμα που στέλνει σε γυναίκες και άνδρες εξηγεί με τον πιο υπέροχο τρόπο ότι το σημαντικό της υπόθεσης είναι να νιώθουμε όμορφα και άνετα με το σώμα μας.

Η Ελένη Πετρουλάκη τονίζει μέσα από το Instagram ποιο είναι το ιδανικό σώμα κατά την γνώμη της. «Πεποίθησή μου είναι ότι εάν φροντίζουμε να έχουμε ένα βάρος και ένα σώμα που είναι λειτουργικό, δηλαδή δεν μας δυσκολεύει στην καθημερινή μας ζωή και δραστηριότητα, αλλά μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και δημιουργικά και είμαστε απόλυτα υγιείς είναι για τον καθέναν από εμάς το «ιδανικό».

Με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου για το σώμα της Δανάης Μπάρκα και τα λάθος πρότυπα, η Ελένη Πετρουλάκη βάζει τα πράγματα στη θέση τους και τονίζει ότι όλοι πρέπει να αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας και να μην σταματάμε ποτέ να τον φροντίζουμε.

Η Ελένη τοποθετείται δημόσια για το body shaming

«Σίγουρα όλοι έχουμε συναντήσει ανθρώπους που τους είναι πολύ εύκολο να μπουν στη διαδικασία να κρίνουν τον άλλο για το σώμα του και όχι μόνο!
Πως είναι αυτός έτσι, πώς είναι αυτή και γενικά όλα αυτά τα σχόλια που κάνουν όλοι κρίνοντας χωρίς να γνωρίζουν! Οτιδήποτε διαφορετικό πρέπει να κριθεί;
Ειναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι η «ιδανική» εικόνα σώματος για το κάθε άτομο είναι τελείως διαφορετική, καθώς  εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο σωματότυπος του, το DNA, η ηλικία του, κάποια θέματα υγείας και η φροντίδα που παρέχεται στο σώμα με γυμναστική και υγιεινή διατροφή.
Δική μου στάση ζωής, αλλά και λόγω της ιδιότητάς μου είναι ότι το μέτρο σε όλα είναι ό,τι καλύτερο και η καθημερινή αυτοβελτίωση είναι ιδανική σε όλα τα επίπεδα ψυχικά και σωματικά για να επιτευχθεί η προσωπική μας ευτυχία μέσα από ένα σώμα που μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα!
Ειδικά για την εικόνα του σώματος, πεποίθησή μου είναι ότι εάν φροντίζουμε να έχουμε ένα βάρος και ένα σώμα που είναι λειτουργικό, δηλαδή δεν μας δυσκολεύει στην καθημερινή μας ζωή και δραστηριότητα, αλλά μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και δημιουργικά και είμαστε απόλυτα υγιείς είναι για τον καθέναν από εμάς το «ιδανικό»!
Ο καθένας μπορεί να επιλέξει το είδος της άσκησης που του ταιριάζει, γιατί η άσκηση είναι σημαντική για την υγεία και να μην εγκλωβίζεται στην εικόνα που προβάλουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά να αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό του και να μην σταματά ποτέ να τον φροντίζει! Με πολλή αγάπη, Ελένη».

SHARE