Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με πουκάμισο τραγουδά
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
INSTAGRAM

Throwback: Η κόρη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη πιτσιρίκα στην αγκαλιά της μητέρας της


Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι πολύ χαρούμενη καθώς η κόρη της έχει τα γενέθλιά της.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει κάνει δύο γάμους στη ζωή της. Ο πρώτος διήρκησε επτά χρόνια, από τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Αντιγόνη, και ο δεύτερος, με τον εικαστικό Γιώργο Χατζημιχάλη 22, με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Λεωνίδα.

Η κόρη της, Αντιγόνη, έχει τα γενέθλιά της και η Ελευθερία Αρβανιτάκη θέλησε να της ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά μέσω του προφίλ της στο Instagram.

«Στην πανέμορφη Αντιγόνη μου, που σήμερα έχει γενέθλια, εύχομαι μια ζωή γεμάτη χαρά και γεμάτη φως!! Να σε χαίρομαι αγαπημένο μου κορίτσι!!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη της, Αντιγόνη, όταν ήταν μικρό κορίτσι.

Η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι πολύ μεγάλη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη μας το έχει αποδείξει σε παλιότερη ανάρτησή της στο Instagram.

Η κόρη της ζει στο Λονδίνο. Εχει τελειώσει ανθρωπολογία, έχει κάνει μάστερ στις διεθνείς σχέσεις και εργάζεται σε έναν οργανισμό ο οποίος είναι κάτω από την ομπρέλα του «save the Children».

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει σημειώσει για τα παιδιά της σε συνέντευξή της στη BOVARY: «Στο σπίτι δεν ήμουν ποτέ η τραγουδίστρια Ελευθερία, ήμουν η μαμά. Δεν έχω στους τοίχους μεγάλα πορτραίτα και χρυσούς δίσκους. Στα παιδιά μου είμαι μαμά. Και ευτυχώς τράβηξαν τους δικούς τους δρόμους, όχι μουσικούς. Η Αντιγόνη, η κόρη μου, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική, συνθέτει κιόλας. Ζει και δουλεύει στο Λονδίνο. Ο γιος μου τέλειωσε στο Λονδίνο τις σπουδές του και σε λίγο πιάνει δουλειά».

SHARE