Η Γιάννα Αγγελοπούλου
Η Γιάννα Αγγελοπούλου/Φωτογραφία: EUROKINISSI
02|12|2021 13:12
SHARE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Γιάννα Αγγελοπούλου αποκάλυψε την ηλικία της και ξεκαθάρισε: «Τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ»


Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη αναφερόμενη στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε η ίδια και ο σύζυγός της, αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Η «Σιδηρά Κυρία» των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1 για την περίοδο που αντιμετώπισε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, ενώ αμέσως μετά μια ανάλογη δυσάρεστη συνθήκη αντιμετώπισε και ο σύζυγός της, Θόδωρος Αγγελόπουλος.

Ερωτηθείσα εάν τη νοιάζει η εμφάνισή της εκμυστηρεύτηκε: "Βέβαια με νοιάζει. Δεν φαίνεται ότι με νοιάζει; Μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Μου άρεσε πολύ να γυμνάζομαι outdoor. Mου αρέσει έξω στη φύση. Δεν μου αρέσει μέσα. Μου αρέσει να αισθάνομαι καλά. Το να προσπαθείς να φανείς νέος και να μην μπορείς να γυρίσεις και να γυρίζεις σαν εκσκαφέας προς τα εδώ και προς τα εκεί, όχι δεν με ενδιαφέρει”.

Στο σχόλιο ότι έχει επικριθεί για την προσπάθεια της να κρατήσει την εμφάνισή της κάπως σημείωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "Όλες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κρατάνε. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα αν έκανε λίφτινγκ ή δεν έκανε. Λοιπόν, εγώ τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ”.

Διαβάστε την ηλικία της Γιάννας Αγγελοπούλου στο iefimerida.gr

SHARE