Χάλι Μπέρι
Χάλι Μπέρι/Φωτογραφία: instagram
ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ

Η Χάλι Μπέρι με την 15χρονη κόρη της, Νάλα -Ντυμένες στα ροζ, είδαν την ταινία «Barbie»


Η Χάλι Μπέρι γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύντροφό της, Βαν Χαντ και την κόρη της, Νάλα.

H διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ έγινε 57 ετών στις 14 Αυγούστου και όπως αποκάλυψε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram πήγε με την 15χρονη κόρη της, Νάλα να δουν την ταινία «Barbie».

Ντυμένες και οι δύο στα ροζ, η Χάλι Μπέρι δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό της. Η έφηβη Νάλα έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα έχει φτάσει σε ύψος τη μητέρα της.

Τον Μάρτιο που έγινε 15 ετών, η Χάλι Μπέρι είχε σημειώσει για τα γενέθλια της κόρης της: «Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει δώσει το σύμπαν είναι η κόρη μου. Είναι ο ήλιος που δεν σβήνει ποτέ και το φεγγάρι που δεν σβήνει ποτέ! Παρακαλώ ελάτε να της ευχηθούμε χαρούμενα 15α γενέθλια σήμερα! Σ 'αγαπώ γλυκέ μου άγγελε».

Η ηθοποιός εκτός από τη Νάλα, έχει ακόμα ένα παιδί, τον 9χρονο Μέισιο, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ.

Η Χάλι Μπέρι με την 15χρονη κόρη της, Νάλα -Ντυμένες στα ροζ, είδαν την ταινία «Barbie»

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Χάλι Μπέρι πηγαίνοντας σινεμά μαζί με την κόρη της, Νάλα και τον σύντροφο της, Βαν Χαντ. O διάσημος μουσικός διοργάνωσε την βραδιά για τα γενέθλια της αγαπημένης του.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ και η 15χρονη Νάλα ντύθηκαν στα ροζ και απόλαυσαν την ταινία «Βarbie», η οποία αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη με τις περισσότερες εισπράξεις κυκλοφορία στην ιστορία της Warner Bros., πίσω από την ταινία «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήρους του Θανάτου – Μέρος 2».

Η Χάλι Μπέρι φρόντισε να μη φαίνεται το πρόσωπο της κόρης της. Άλλωστε και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως θέλει να την προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχω παλέψει για να προστατεύσω την ιδιωτική τους ζωή. Θέλω να έχουν τη ζωή τους και να είναι δική τους και μόνο. Όχι να τη δείχνω στο Διαδίκτυο, δεν το νιώθω σωστό. Θα το κάνουν μόνα τους πολύ σύντομα, έτσι κι αλλιώς. Ας επιλέξουν εκείνα το πότε και το πώς», είχε δηλώσει.

SHARE