Η Ιωάννα Παππά
Η Ιωάννα Παππά /Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΙΩΑΝΝΑ & ΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η Ιωάννα Παππά μάς συστήνει την αδελφή της, Τίνα -Στο πλευρό της, στην πρεμιέρα της παράστασής της


Η Ιωάννα Παππά μάς σύστησε την αδελφή της, Τίνα, στην πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έκανε η παράσταση «Ο χορός της φωτιάς». Στην θεατρική παράσταση πρωταγωνιστούν η Ιωάννα Παππά και ο Χρήστος Λούλης.

Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει το θεατρικό έργο και να χειροκροτήσει τους ηθοποιούς. Δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να λείπουν από εκεί τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το παρόν έδωσε, συγκεκριμένα, η αδελφή της Ιωάννας Παππά, Τίνα. Μάλιστα, οι δύο αδελφές φωτογραφήθηκαν μαζί μετά το τέλος, ευδιάθετες και χαμογελαστές. Οι δύο γυναίκες μοιάζουν αρκετά, καθώς έχουν τα ίδια χρώματα.

Η Ιωάννα Παππά με την αδελφή της, Τίνα ποζάρουν χαμογελαστές
Η Ιωάννα Παππά με την αδελφή της, Τίνα /Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Παππά έγινε πριν λίγο καιρό μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Πάντο.

Ο Χρήστος Λούλης και η Ιωάννα Παππά στη σκηνή
Ο Χρήστος Λούλης και η Ιωάννα Παππά /Φωτογραφία: NDP Photo Agency

«Φυσικά και με απασχολεί το ηλικιακό, απλώς προσπαθώ να το ισορροπώ μέσα μου και να αποδεχτώ το πέρασμα του χρόνου, που αφήνει και όμορφα και άσχημα πράγματα. Δεν νομίζω ότι αρέσει σε κανέναν να βλέπει τη φθίνουσα πορεία του εαυτού του. Στο μέτρο που μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου, θα το κάνω χωρίς υπερβολές. Με παρηγορεί να βλέπω ανθρώπους που μεγαλώνουν όμορφα, και εστιάζω στο τι τους κάνει να νοιώθουν έτσι», είχε αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της στη BOVARY.

SHARE