Καίτη Γαρμπή με φόρεμα μπεζ
Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή στο Instagramm/Φωτογραφία: kaitigarbi/instagram
INSTAGRAM

Η Καίτη Γαρμπή έγινε πασχαλινή λαμπάδα -Mε θέμα την εμφάνισή της στη Γιουροβίζιον του 1993


Η Καίτη Γαρμπή έγινε πασχαλινή λαμπάδα και οι φανς της ενθουσιάστηκαν!

Η εμφάνισή της στον διαγωνισμό της Eurovision του 1993 έγινε αφορμή για να γίνει η Καίτη Γαρμπή πασχαλινή λαμπάδα. Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο όπου κρατάει την πασχαλινή λαμπάδα και σημείωσε: «Ελλάδα χώρα του φωτός».

Το θρυλικό μπλε φόρεμα σχεδιασμένο από την Σίλια Κριθαριώτη που έβαλε η Καίτη Γαρμπή στη Eurovision του 1993 και εκπροσώπησε τη χώρα μας με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του Φωτός» άφησε εποχή.

Τότε, στα 90s, ήταν θέμα συζήτησης για το αν η τραγουδίστρια φορούσε εσώρουχο λόγω των αποκαλυπτικών ανοιγμάτων στο πλάι του φορέματος.

Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο η ίδια είχε μιλήσει στον Φώτη Σεργουλόπουλο για αυτό το φόρεμα και είχε απαντήσει στην ερώτηση αν το έχει ακόμα στην ντουλάπα της. «Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του, τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σίλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου» είχε σημειώσει η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε το ποστ:

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στη Eurovision:

SHARE