Η Κατερίνα Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου/ Φωτογραφία: Instagram/ @katken85
15|08|2022 12:55
SHARE
SUMMER IN GREECE

Η Κατερίνα Καινούργιου τόπλες στην Πάρο απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα


Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην Πάρο για το τριήμερο το Δεκαπενταύγουστου. Η παρουσιάστρια νωρίτερα είχε βρεθεί στη Μύκονο.

Πολλοί είναι οι χρήστες των social media που δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο Instagram, θέλοντας να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους εικόνες από τα μέρη που έχουν επισκεφτεί.

Ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στα social media και συχνά μοιράζονται φωτογραφίες με τους followers της είναι και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Alpha ταξίδεψε στην Πάρο για να περάσει εκεί τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου και δημοσίευσε στα stories αρκετά στιγμιότυπα.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου απόλαυσε τόπλες το ηλιοβασίλεμα στην Πάρο και δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει στα social media μια φωτογραφία, απαθανατίζοντας τη στιγμή.

Πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε στο instagram για την προσωπική της ζωή και τις φήμες επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. «Δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια.. Δε νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ για αυτό το θέμα» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου τόπλες στην Πάρο:

SHARE