Μάρα Ζαχαρέα
Μάρα Ζαχαρέα/ Φωτογραφία: Instagram/ @marazaharea
26|08|2023 10:31
SHARE
ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ

Η Μάρα Ζαχαρέα με πορτοκαλί μπικίνι στην παραλία, συνεχίζει να απολαμβάνει το καλοκαίρι


Η Μάρα Ζαχαρέα φωτογραφήθηκε για το Instagram με ένα πορτοκαλί μπικίνι, χαλαρή σε μια αμμουδερή παραλία.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έχει ένα ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο δημοσιεύει στιγμιότυπα από τη δουλειά και την καθημερινότητά της, από τα ταξίδια και τις διακοπές της, φυσικά πάντα με στιλάτα looks.

Η Μάρα Ζαχαρέα κάνει πάντοτε κομψά ντυσίματα, επιλέγει σικάτα φορέματα -και όχι μόνο- που αναδεικνύουν, τόσο το στιλ της, όσο και την προσωπικότητά της.

Η Μάρα Ζαχαρέα απολαμβάνει τις διακοπές της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές στην καλοκαιρινή καθημερινότητά της με τις δημοσιεύσεις που κάνει.

Δεν είναι λίγες οι φορές οι οποίες έχει αναρτήσει φωτογραφίες από τη θάλασσα και τις εξόδους της, αυτή τη φορά όμως δημοσίευσε μια φωτογραφία όσο απολαμβάνει τον ήλιο σε αμμουδερή παραλία.

«Τα πιο απλά είναι και τα πιο ωραία…» έγραψε χαρακτηριστικά η Μάρα Ζαχαρέα στη λεζάντα της φωτογραφίας, με τους followers να αφήνουν πολλά likes και σχόλια.

Η Μάρα Ζαχαρέα φορά ένα πορτοκαλί μπικίνι -μια απόχρωση που αναδεικνύει το μαύρισμα- και κάθετε σε μια καρέκλα παραλίας απολαμβάνοντας κάτι δροσιστικό.

Δείτε τη Μάρα Ζαχαρέα με μπικίνι:

SHARE