Μαρία Ναυπλιώτου
Φωτογραφία/NDP
17|05|2024 09:24
SHARE
ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ

Η Μαρία Ναυπλιώτου υιοθέτησε την τάση των twin-sets με ένα ιδιαίτερο σύνολο Themis-Z


Στην πρεμιέρα της παράστασης «Άτλας του 2000», στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά βρέθηκε η Μαρία Ναυπλιώτου, το βράδυ της Τετάρτης.

Την πρεμιέρα παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών η Αθηνά Οικονομάκου, η Νικόλ Παναγιώτου και η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η Μαρία Ναυπλιώτου για την περίσταση υιοθέτησε την τάση των twin set με ένα σύνολο Themis Z.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός επέλεξε ένα σύνολο με ιδιαίτερο print που παραπέμπει σε tropical μοτίβο του brand Themis Z, δένοντας στη μέση της ένα λεπτό ζωνάκι. Κράτησε μία τσάντα φάκελο σε nude απόχρωση και το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους.

Η ηθοποιός ήταν ευδιάθετη και ο φωτογραφικός φακός του NDP την απαθανάτισε με την Βίκυ Παπαδοπούλου η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση.

Φωτογραφία/NDP

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Λένα Δροσάκη, ο Γιώργος Γλάστρας, ο Γιώργος Κριθάρας, η Στεφανία Ζώρα και ο Αναστάσης Γεωργούλας.

Η επιχειρεί να ξαναθυμηθεί τα χρόνια της δεκαετίας του 2000 και να δώσει μαζί με το κοινό απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Η δεκαετία του 2000, που μάλλον ξεκινάει με το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους το 2001, αποτελεί την δεκαετία που συνυπάρχουν δύο ιστορικά παραδείγματα: είναι η εποχή που επιβιώνουν υποσχέσεις οικουμενικής ειρήνης, αλλά και εποχή νέων τύπων τρομοκρατίας και πολέμων, νέων ατομικών και συλλογικών φόβων. Και κυρίως η δεκαετία αυτή είναι ταυτόχρονα εποχή της αφθονίας, αλλά και η ματαίωσή αυτής της υπόσχεσης.

SHARE