Η Μαρία Τζομπανάκη
Η Μαρία Τζομπανάκη/Φωτογραφία: NDP photo agnecy
INSTAGRAM

Η Μαρία Τζομπανάκη ποζάρει στον ήλιο και στέλνει ένα φιλί στους fans -Το ιδιαίτερο μανικιούρ της


Η Μαρία Τζομπανάκη έχει σήμερα τα γενέθλιά της.

H γνωστή ηθοποιός έστειλε ένα φιλί στους θαυμαστές της μέσα από το προφίλ της στο Ιnstagram, όπου δέχτηκε πολλές ευχές από φίλους, συνεργάτες και φανς.

Η Μαρία Τζομπανάκη απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό και σημειώνει στο προφίλ της στο Instagram για τα γενέθλιά της: «Χαλάλι σου Χρόνε!».

Το ιδιαίτερο μανικιούρ της μάς τράβηξε την προσοχή, το οποίο είναι girly και πολύ χαρούμενο.

Δείτε το ποστ:

H Μαρία Τζομπανάκη έχει μιλήσει στη BOVARY για την ομορφιά και τον χρόνο που περνάει. «Ημουν πολύ όμορφη και δεν μου έδιναν ρόλους με χαρακτήρα. Με είχε δει ο Μινωτής στο Εθνικό, στις εξετάσεις, στον ρόλο της Πόρσια, στον "Εμπορο της Βενετίας" και είχε πει "αυτή η Κρητικιά θα κάνει καριέρα, αλλά ρόλους θα παίξει μεγάλη –αν αντέξει". Τον ρώτησα γιατί και μου είπε "είσαι πολύ όμορφη, ποιος θα δει τίποτε άλλο; Κι εσύ, είναι φυσικό, ότι θα το ακολουθήσεις". Αντέδρασα. Είπα πολλά "όχι" στο εμπορικό θέατρο. Μου έλεγε ο Γιώργος ο Λεμπέσης, αυτός ο υπέροχος παραγωγός και θεατράνθρωπος που μας προστάτευε σαν πατέρας, "πότε θα μπεις κανονικά στο θέατρο".

Και τώρα που μεγαλώνω, τώρα, σ' αυτή την ηλικία, πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πράγματα. Θα ήθελα πολύ να παίξω την Μπερνάρντα Άλμπα, πιστεύω ότι θα το κάνω καλά. Και δεν είναι αλαζονεία. Έχω πολύ καλή σχέση με τον χρόνο και είχα την υπομονή να περιμένω, να μάθω ποια είμαι.

Τα τελευταία χρόνια έμαθα να ζω και το παρόν –γιατί συνήθως ζούμε ή στο παρελθόν ή στο μέλλον, ή γυρνάμε πίσω ή ονειρευόμαστε το μετά. Εγώ ζω τώρα, χαίρομαι την στιγμή. Ακόμα με ξαφνιάζει το κακό όμως, όπως αυτές οι αποκαλύψεις στο θέατρο, αν ισχύουν βέβαια. Δεν τα ήξερα αυτά που ακούστηκαν. Θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει όλο αυτό, όχι μόνο το θέατρο αλλά όλους τους χώρους όπου συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Γιατί αργά ή γρήγορα φεύγει η κουρτίνα και όλη η ασχήμια θα φανεί. Προσωπικά δεν μου είχε τύχει κάτι. Δεν με έφερε κανείς σε δύσκολη θέση, ποτέ. Φλερτ ναι, φυσικά.

SHARE