Μισέλ Φάιφερ
Μισέλ Φάιφερ/Φωτογραφία: ΑP images
ΜΙΣΕΛ ΦΑΙΦΕΡ

Η Μισέλ Φάιφερ γιορτάζει 30 χρόνια γάμου -Η selfie με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Κέλι


H ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μισέλ Φάιφερ, και ο σύζυγός της και τηλεοπτικός παραγωγός Ντέιβιντ Κέλι, γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους.

Η Μισέλ Φάιφερ γιορτάζει 30 χρόνια γάμου και αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της στο Instagram μια selfie με τον σύζυγό της, όπου οι δυο τους φαίνονται πολύ αγαπημένοι.

H διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον ηθοποιό Πίτερ Χόρτον, το 1981, με τον οποίο χώρισαν το 1988. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον σεναριογράφο και παραγωγό Ντέιβιντ Κέλι, όπου παντρεύτηκαν στις 13 Νοεμβρίου του 1993 και απέκτησαν έναν γιο, τον Τζον Χένρι ο οποίος είναι σήμερα 29 ετών.

Η Μισέλ Φάιφερ έχει επίσης υιοθετήσει την Κλόντια Ρόουζ, η οποία σήμερα είναι 30 ετών. Η ηθοποιός την υιοθέτησε λίγους μήνες πριν γνωρίσει τον δεύτερο σύζυγό της.

Η Μισέλ Φάιφερ γιορτάζει 30 χρόνια γάμου -Η selfie με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Κέλι

Η Μισέλ Φάιφερ σημείωσε με τρυφερό τρόπο στο προφίλ της στο Instagram για την επέτειο του γάμου της: «30 χρόνια ευτυχίας».

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι

Το 1993 μια φίλη της Μισέλ Φάιφερ επέμενε να της γνωρίσει κάποιον που πίστευε ότι είναι ο κατάλληλος για εκείνη. Όμως, η ηθοποιός είχε βγει κι άλλες φορές σε ραντεβού στα τυφλά και δεν πίστευε πολύ σε αυτόν τον τρόπο γνωριμίας. Τελικά την έπεισε και βγήκε για πρώτη φορά με τον Ντέιβιντ Κέλι. Ωστόσο το πρώτο ραντεβού δεν πήγε και τόσο καλά με την Φάιφερ να σκέφτεται να τον γνωρίσει στην αδερφή της Ντίντι. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε μετά την συμβουλή της φίλης της και η ηθοποιός έδωσε μια ευκαιρία σε αυτή τη σχέση που κρατάει 30 χρόνια γάμου.

Φωτογραφία: ΑP images

Σημειώνουμε ότι η ηθοποιός Μισέλ Φαίφερ λάνσαρε τον Απρίλιο του 2019 την δική της σειρά αρωμάτων που λέγεται «Henry Rose», που πήρε το όνομα από τα παιδιά της.

SHARE