Μπέττυ Μαγγίρα
Μπέττυ Μαγγίρα/Φωτογραφία: Tryfon Nakis/instagram
ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ

Η Μπέττυ Μαγγίρα με εντυπωσιακή δημιουργία MI-RŌ -Για τις εμφανίσεις της με τη Μαρινέλλα


Το βράδυ της Τετάρτης, 27 Δεκεμβρίου, η Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου έκαναν πρεμιέρα στο Nox.

Η πρεμιέρα του προγράμματος θα γινόταν στις 29 Νοεμβρίου, αλλά λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε η Μαρινέλλα, πήρε μικρή αναβολή. Η Μαρινέλλα τραγούδησε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στη διάρκεια της τεράστιας καριέρας της, που πλέον μετράει έξι δεκαετίες. Μάλιστα, το κοινό αδημονούσε για την εμφάνισή της και η ίδια έδειξε να το διασκεδάζει ιδιαιτέρως, καθώς χόρεψε στη διάρκεια των τραγουδιών της. Μαζί της ανέβηκαν στη σκηνή η ταλαντούχα Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τα μοναδικά look που έκανε για την πρεμιέρα της, τα οποία είναι δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου MI-RŌ.

Η ίδια σημείωσε: «Χθες βράδυ ζήσαμε μια μαγική βραδιά στο Νox Athens μαζί με την μοναδική Μαρινέλλα τον Στέλιο Διονυσίου και μια υπέροχη ομάδα καλλιτεχνών! Η εμφάνιση ενός καλλιτέχνη όμως είναι το ήμισυ της επιτυχίας του! Γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους MI-RŌ για τα υπέροχα, υπέρλαμπρα κοστούμια που δημιούργησαν για μένα! Με κάνατε να νιώθω μοναδική επάνω στην σκηνή. Να ευχαριστήσω και την υπέροχη ομάδα μου , που ναι πάντα δίπλα μου τα τελευταία χρόνια και με βοηθά, με στηρίζει σε τόσο σημαντικές στιγμές στην πορεία μου!».

Η Μπέττυ Μαγγίρα με εντυπωσιακή δημιουργία MI-RŌ

To ιδιαίτερο ταλέντο της Μπέττυς Μαγγίρα στάθηκε αδύνατο να μην συγκινήσει την Μαρινέλλα, η οποία παρακολουθούσε πολύ καιρό τη διαδρομή της και πάντα ήθελε να συναντηθεί μαζί της καλλιτεχνικά. Φτάνοντας στο «Σήμερα…», φέτος τον χειμώνα από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00 αυτή η συνάντηση γίνεται πραγματικότητα.

«Ήταν όνειρο ζωής να συνεργαστώ με τη Μαρινέλλα» σημείωσε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία επέλεξε τους MI-RŌ για να επιμεληθούν τα ρούχα της πάνω στη σκηνή.

SHARE