Μπλέικ Λάιβλι
Μπλέικ Λάιβλι/Φωτογραφία: AP images
ΜΠΛΕΙΚ ΛΑΙΒΛΙ

Η Μπλέικ Λάιβλι με την μεγαλύτερη αδελφή της στο fashion show του Michael Kors


Η Μπλέικ Λάιβλι πήγε στην επίδειξη μόδας του Αμερικανού σχεδιαστή Michael Kors στη Νέα Υόρκη μαζί με την μεγαλύτερη αδελφή της, την οποία βλέπουμε σπάνια.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μπλέικ Λάιβλι, έδωσε το παρών στο fashion show του Michael Kors στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και όλα τα βλέμματα έπεσαν στην ετεροθαλή αδελφή της, Ρόμπιν.

Η Ρόμπιν Λάιβλι είναι κατά 16 χρόνια μεγαλύτερη από την Μπλέικ Λάιβλι και ασχολείται με την υποκριτική παρόλο που δεν είναι τόσο γνωστή όσο η Μπλέικ. Βέβαια ίσως κάποιοι να την θυμούνται από τον ρόλο της στην ταινία «Καράτε Κιτ ΙΙΙ» του 1989.

H Ρόμπιν και η Μπλέικ Λάιβλι έχουν την ίδια μητέρα, την Ελέιν, αλλά διαφορετικό πατέρα. Η Ρόμπιν είναι από τον πρώτο γάμο της Ελέιν με τον Ρόνι Λάιβλι.

Φωτογραφία: AP images

Η Μπλέικ Λάιβλι με την μεγαλύτερη αδελφή της στο fashion show του Michael Kors

Η Μπλέικ Λάιβλι επέλεξε ένα two piece outfit σε giraffe print σχέδιο από τον οίκο Michael Kors και καφέ δερμάτινες μπότες. Η 36χρονη ηθοποιός είναι μία από τις μούσες του Αμερικανού σχεδιαστή που πηγαίνει πάντα στις επιδείξεις του.

Η Μπλέικ Λάιβλι παρακολούθησε την επίδειξη μόδας από την πρώτη σειρά μαζί με την ετεροθαλή αδελφή της και δίπλα της ήταν η σιδηρά κυρία της μόδας, Άννα Γουίντουρ με τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλιά της.

SHARE