Η Ναταλία Δραγούμη
Η Ναταλία Δραγούμη/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Η Ναταλία Δραγούμη πριν από 22 χρόνια -Με αγορίστικο μαλλί και 00s look


Στις 4 Φεβρουαρίου η Ναταλία Δραγούμη έχει τα γενέθλιά της και η ηθοποιός δέχεται πολλές ευχές από φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές.

Ενας από αυτούς ήταν ο στιλίστας Σωτήρης Τσαγδής, ο πιο περιζήτητος ενδυματολόγος των 90s και 00s, ο οποίος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία της Ναταλίας Δραγούμη πριν από 22 χρόνια.

O Σωτήρης Τσαγδής γύρισε τον χρόνο πίσω και θέλησε να ευχηθεί στην Ναταλία Δραγούμη χρόνια πολλά με μια φωτογραφία από το παρελθόν, όταν η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε το 2000 στην παράσταση το «Μπλε Δωμάτιο» στο θέατρο Λαμπέτη μαζί με τον Αρη Λεμπεσόπουλο.

H Nαταλία Δραγούμη ήταν από τις λίγες Ελληνίδες που τόλμησαν να κόψουν τόσο πολύ κοντά τα μαλλιά τους: ένα κούρεμα πολύ τολμηρό για την τότε εποχή.

Η ηθοποιός είχε πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά υπό την επιμέλεια του γνωστού hair stylist Γιώργου Δουδέση. Στη φωτογραφία φοράει ένα κοντό σορτσάκι Moschino και τα γυμνασμένα χέρια της τραβούν την προσοχή. Οπως έχει η ίδια αναφέρει σε συνέντευξή της στη BOVARY, τα μυστικά της ομορφιάς της είναι ύπνος και γυμναστική. 

Δείτε εδώ:

SHARE