Η Νταϊάνα με μεγάλο καπέλο
Το άγνωστο περιστατικό/ Φωτογραφία: AP Images
09|12|2020 09:06
SHARE
ΣΠΑΝΙΟ ΚΛΙΚ

Σπάνια φωτό: Ο Γιάννης και η Εριέττα Λάτση συζητούν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα


Μια σπάνια φωτογραφία από τη συνάντηση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τους Γιάννη και Εριέττα Λάτση δημοσίευσε η Έλενα Μακρή στο προφίλ της στο Instagram.

Το προφίλ της Έλενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram είναι πραγματικά έμπνευση. Η ίδια δημοσιεύει σπάνιες φωτογραφίες από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του ελληνικού και διεθνούς στερεώματος και μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Παράλληλα, προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες, άγνωστες σε πολλούς, για τη ζωή και το έργο τους.

Αυτή τη φορά, η Έλενα μακρή Λυμπέρη δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από τη συνάντηση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τους Γιάννη και Εριέττα Λάτση. Όπως εξηγεί η ίδια, η οικογένεια Λάτση διατηρεί εδώ πολλά χρόνια με τη βασιλική οικογένεια των Windsor.

«Η πριγκίπισσα Diana συναντά τον Γιάννη και την Εριέττα Λάτση σε μια σπάνια φωτογραφία από το αρχείο του Elena’s Diary. Η οικογένεια Λάτση διατηρεί φιλικούς δεσμούς με τους Windsor εδω και δεκαετίες. Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος είχαν φιλοξενηθεί αρκετές από τον μεγάλο Έλληνα εφοπλιστή στη θαλαμηγό της οικογένειας» διαβάζουμε στη λεζάντα της ανάρτησης που δημοσίευσε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη στο Instagram, η οποία ενθουσίασε τους followers της.

Δείτε παρακάτω τη σπάνια φωτογραφία από τη συνάντηση της Νταϊάνα με το ζεύγος Λάτση.

SHARE