Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις
Φωτογραφία:NDP photo agency
31|07|2021 09:44
SHARE
SUMMER IN GREECE

Η Ντέμι Μουρ με την κόρη της, Ράμερ απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο


Η Ντέμι Μουρ με την κόρη της, Ράμερ Γουίλις επισκέφτηκαν τη Μύκονο στα πλαίσια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Το φετινό καλοκαίρι η Ντέμι Μουρ ψήφισε για ακόμα μια φορά Ελλάδα. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν τη χώρα μας επιλέγοντας κυρίως τα νησιά του Ιονίου και τα Δωδεκάννησα.

Η Ντέμι Μουρ εδώ και λίγες βδομάδες απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι μαζί με την κόρη της, Ράμερ Γουίλις, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Μπρους Γουίλις.

Η ηθοποιός επισκέφτηκε τη Σαντορίνη, την Κρήτη όπου έγινε και νονά και τώρα απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο. Μάλιστα, η κόρη της ανεβάζει συνέχεια stories από τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαγεμένη από τις ομορφιές των νησιών.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Ντέμι Μουρ και την Ράμερ Γουίλις στη Μύκονο και συγκεκριμένα σε παραλία του νησιού όπου απολαμβάνουν το καταγάλανα νερά του Αιγαίου.Φωτογραφία: NDP

Η Ντέμι Μουρ επέλεξε ένα μπικίνι με prints και έπιασε τα μαλλιά της κοτσίδες, ενώ η κόρη της φόρεσε ένα μονόχρωμο μπικίνι. Μαμά και κόρη έκαναν τις βουτιές τους και έπειτα απόλαυσαν την ηλιοθεραπεία τους με καλή παρέα.

Ντέμι Μοορ Μύκονος
Φωτογραφία: NDP photo agency

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η Ράμερ Γουίλις είναι σε μεγάλα κέφια και δεν σταματάει να χορεύει στην άμμο.

Φωτογραφία::NDP

Μαμά και κόρη θα επιστρέψουν πίσω στην Αμερική με τις πιο όμορφες αναμνήσεις από την Ελλάδα.

SHARE