Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μπεζ φόρεμα χαμογελά
Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
FLASHBACK

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου πριν από 37 χρόνια -Το πορτρέτο της σε ηλικία 25 ετών


Η Πέγκυ Σταθακοπούλου αποτελεί μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στην ελληνική υποκριτική σκηνή.

Η ίδια στα 61 της είναι λαμπερή, προσέχει τον εαυτό της και δεν έχει κανένα θέμα να δηλώνει την ηλικία της. Προσέχει τη διατροφή της και δεν παραλείπει να γυμνάζεται συχνά, ώστε να έχει μια καλή φυσική κατάσταση και ένα καλλίγραμμο σώμα

Όμορφη, ταλαντούχα, με 25 χιλιάδες followers στο Instagram που γεμίζουν με like και σχόλια κάθε της φωτογραφία, η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει αποδείξει περίτρανα ότι η ομορφιά ουδεμία σχέση έχει με την ηλικία.

Ενα πορτρέτο της σε ηλικία 25 ετών είδαμε στο προφίλ του συλλέκτη Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram.  

To ασπρόμαυρο κλικ είναι σκαναρισμένο από το περιοδικό «Ντόμινο», το 1985.

Σε συνέντευξή της στη Bovary, η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για το γεγονός ότι μεγαλώνοντας εκτίμηση την εμφάνισή της. «Νεώτερη δεν νομίζω να χάρηκα το ότι ήμουν όμορφη, αν και το είχα συνειδητοποιήσει. Τώρα το χαίρομαι. Έχω μια θεωρία: Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα μπορεί να ανακαλύπτει, αν θέλει, πόσο γυναίκα είναι. Όσο είναι κοριτσόπουλο, συχνά τα πράγματα γίνονται από μόνα τους. Όσο μεγαλώνεις ανακαλύπτεις τη γυναίκα μέσα σου και την προσωπικότητα που είσαι ή γίνεσαι. Κι αρχίζεις να την εκτιμάς, να την προσέχεις, να την περιφρουρείς» είπε, μεταξύ άλλων.

«Ο χρόνος; Όσο μεγαλώνεις μπορείς να είσαι πιο όμορφη στα εξήντα από ό,τι στα τριάντα και το εννοώ. Αρκεί να σκεφτείς τι είναι ο χρόνος σου, τι τον έκανες, τι τον κάνεις και τι είναι πια ωραίο για σένα. Αυτό που σου άρεσε παλιά, μπορεί να μην ισχύει, ένα γυμνασμένο σώμα, ένα αλαβάστρινο πρόσωπο» έχει προσθέσει στη BOVARY.

SHARE