η Πενέλοπε Κρουζ ως Φρίντα Κάλο
Φωτογραφία: Instagram/@wmag
01|03|2022 11:00
SHARE
GODDESS

Η Πενέλοπε Κρουζ φωτογραφίζεται ως Κάρμεν και δείχνει συγκλονιστική


Μια φωτογράφιση που περιλαμβάνει την Πενέλοπε Κρουζ είναι δύσκολο να μην είναι εντυπωσιακή, αλλά η πρόσφατη συνεργασία της με το W Magazine είναι κάτι το πραγματικά ξεχωριστό.

Ίσως επειδή το concept και την εκτέλεση της φωτογράφισης ανέλαβε ο εμβληματικός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδοβάρ, αφού το W παραδοσιακά αφιερώνει κάθε χρόνο ένα τεύχος του σε μεγάλους σκηνοθέτες που αναλαμβάνουν το εξώφυλλο και μερικά editorials.

Έτσι, ο Αλμοδοβάρ επέλεξε την επί χρόνια μούσα του Πενέλοπε Κρουζ και εμπνεύστηκε ως concept ότι η ηθοποιός θα έκανε casting για τον ρόλο της Κάρμεν, την ηρωίδα της θρυλικής όπερας του Ζωρζ Μπιζέ.

Το αποτέλεσμα ήταν μια φωτογράφιση με φλαμένκο στοιχεία αλλά σύγχρονη αισθητική, όπου η πανέμορφη Πενέλοπε φωτογραφίζεται με εντυπωσιακά φορέματα με βολάν και έντονα χρώματα.

Για το εξώφυλλο επιλέχθηκε η πιο ιδιαίτερη και fun φωτογραφία, όπου η ηθοποιός φορά μια ολόσωμη ροζ φόρμα με μπότες του οίκου Balenciaga, ενώ τόσο τα μαλλιά όσο και το makeup της παραπέμπουν στην ισπανική κουλτούρα.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

SHARE