Η πριγκίπισσα Μέττε Μάριτ χαμογελά
Η πριγκίπισσα Μέττε Μάριτ είναι cool royal /Φωτογραφία: AP
PRINCESS MATTE-MARIT

Η πριγκίπισσα Μέττε Μάριτ της Νορβηγίας είναι η πιο cool γαλαζοαίματη -Μαζί με τον σύζυγό της, μεταμορφώθηκαν σε «Royal Tenenbaums»


Η πριγκίπισσα Μέττε Μάριτ της Νορβηγίας φαίνεται πώς είναι μια πολύ cool γαλαζοαίματη, καθώς μεταμορφώθηκε σε iconic ρόλο της Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η Μέττε Μάριτ γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Χάακον, διάδοχο του θρόνου της Νορβηγίας, σε μουσικό φεστιβάλ τη δεκαετία του 1990. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά.

Η πριγκίπισσα πάσχει από μια σπάνια χρόνια ασθένεια στους πνεύμονες, την πνευμονική ίνωση. Φαίνεται όμως πώς η 46χρονη royal δεν πτοείται και προσπαθεί να ζει τη ζωή της όσο πιο καλά και χαρούμενα μπορεί. Έτσι, γιόρτασε το φετινό Halloween μαζί με τον σύζυγό της, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Συγκεκριμένα, το πριγκιπικό ζευγάρι μεταμορφώθηκε κανονικά στους Margot και Richie Tenenbaum, από την ταινία «The Royal Tenenbaums». Τους iconic ρόλους είχαν ενσαρκώσει η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Λουκ Γουίλσον το 2001.

https://www.instagram.com/p/B4SnvCJBxAC/

Η πριγκίπισσα φορά γούνα, κρατά κροκό τσάντα ενώ έχει τα μαλλιά της σε κοντό καρέ με hair clip όπως η ηρωίδα ενώ ο σύζυγός της φορά γυαλιά ηλίου και κορδέλα στο κεφάλι.

Το καστ του The Royal Tenenbaums
The Royal Tenenbaums /Φωτογραφία: IMDB

Την φωτογραφία ανέβασε στο Instagram, η ίδια η πριγκίπισσα Μέττε Μάριτ με τα likes να πέφτουν βροχή, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της πιο cool royal.

Φαίνεται πώς δεν ήταν η μόνη γαλαζοαίματη που είχε την ίδια ιδέα. Η Μαρία Ολυμπία ντύθηκε με τα αδέλφια της ακριβώς το ίδιο.

https://www.instagram.com/p/B4U0TfQHqU9/
SHARE