Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο Bovary.gr
Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου /Φωτογραφία: Μαρία Ειρήνη Μοσχονά για το Bovary.gr
03|04|2024 09:49
SHARE
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ

Η πρώτη δημόσια έξοδος του Γιάννη Νταλιάνη μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού από τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου


Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φέρονται να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Οι δύο ηθοποιοί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους, έχοντας πάντα προτεραιότητα τα δύο τους παιδιά.

Μέχρι στιγμής, ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια, καθώς δεν τους αρέσει να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή.

Η είδηση του χωρισμού τους κυκλοφόρησε αρχές Μαρτίου και το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Νταλιάνης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του «Πλατόνοφ» του Άντον Τσέχωφ, στην κατάμεστη κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ο Γιάννης Νταλιάνης στην επίσημη πρεμιέρα «Πλατόνοφ»

Με μεγάλη επιτυχία και εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, πραγματοποιήθηκε, λοιπόν, τη Δευτέρα 1η Απριλίου η επίσημη πρεμιέρα του «Πλατόνοφ» του Άντον Τσέχωφ, στην κατάμεστη κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε σκηνοθεσία του κορυφαίου Ρώσου σκηνοθέτη Adolf Shapiro, με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Χριστοδούλου, Παναγιώτα Βλαντή και Όμηρο Πουλάκη, σε έναν πολυμελή θίασο δεκατριών εξαιρετικών ηθοποιών.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος καλεσμένων και σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, του πολιτισμού, των γραμμάτων και των τεχνών. Τελευταίος μήνας παραστάσεων έως 28 Απριλίου.

Εκει, μεταξύ άλλων, βρέθηκε και ο Γιάννης Νταλιάνης. Με λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε χαμογελαστός στο πλευρό της Ρένας Πιττακή.

Φωτογραφία: NDP

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ συνεργάζονται και θεατρικά στην παράσταση, «Οι Τσέντσι» στο Θέατρο Πειραιά, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου.

Οι δυο ηθοποιοί σε κοινή συνέντευξη στο Bovary και σε ερώτηση της Μυρτώς Λοβέρδου αν είχαν νιώσει ότι «εδώ κάτι γίνεται», απάντησαν: «Εγώ αυτό το ένιωσα από την πρώτη ματιά, όχι τον έρωτα, την εμπιστοσύνη. Ο πρώτος μας χαιρετισμός, η πρώτη μας χειραψία, το βλέμμα του Γιάννη, μου γέννησε ακριβώς αυτό το συναίσθημα, ένα καθαρό, φωτεινό βλέμμα, ότι εδώ μπορώ να επικοινωνήσω, ν΄ακουμπήσω. Ενα δυνατό αίσθημα», με τον Γιάννη Νταλιάνη να συμπληρώνει «Μετά βρέθηκαν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και κοινή οπτική απέναντι στο θέατρο. Είχαμε κοινά ενδιαφέροντα απέναντι στην επιστήμη και τα μαθηματικά».

SHARE