Σεμίνα Διγενή
Σεμίνα Διγενή/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

«Η μαμά του κι αυτός» -Η Σεμίνα Διγενή με τον γιο της, Νικόλα σε μια χαρούμενη selfie


Η Σεμίνα Διγενή δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο της, Νικόλα.

Η γνωστή δημοσιογράφος ταξίδεψε στο Βέλγιο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια selfie με τον γιο της, Νικόλα Καλογριά.

Μητέρα και γιος πόζαραν χαμογελαστοί και αγαπημένοι στον φωτογραφικό φακό από τις Βρυξέλλες και η Σεμίνα Διγενή σημείωσε στη λεζάντα: «Η μαμά του κι αυτός».

Σημειώνουμε ότι η Σεμίνα Διγενή είναι μητέρα δύο παιδιών:του Νικόλα που ζει στο εξωτερικό και της Κίρκης που είναι σκηνοθέτης.

Η φωτογραφία της Σεμίνας Διγενή με τον γιο της, Νικόλα

Η Σεμίνα Διγενή έχει μιλήσει στη BOVARY και έχει σημειώσει:

«Με σημαδεύουν πάντα οι μυρωδιές. Συχνά θυμάμαι πρώτα τη μυρωδιά κάποιου και μετά το ποιος είναι. Κάποτε μέναμε στου Ρέντη, απέναντι από ένα εργοστάσιο μπισκότων. Οι υπεύθυνοι μοίραζαν στη φτωχογειτονιά τα μπισκότα που έσπαγαν και δεν τα χρησιμοποιούσαν στις συσκευασίες. Έτσι κάθε φορά που περνάω απ έξω, γίνομαι πάλι 7 χρονών και νιώθω εκείνη την ασφάλεια της αγκαλιάς της γιαγιάς μου, συνδυασμένη με τη μυρωδιά και τη γεύση των μπισκότων. Για μένα, η μυρωδιά του γιασεμιού, είναι η μαμά μου. Του πράσινου σαπουνιού, η γιαγιά μου. Της γόμας, το σχολείο. Της νικοτίνης, ο μπαμπάς μου. Του Chanel 5, ο έρωτας. Του ταλκ η Κίρκη. Της φρουτόκρεμας ο Νικόλας».

SHARE