Η Σία Κοσιώνη
Η Σία Κοσιώνη/Φωτογραφία: Sia Kossioni/instagram
INSTAGRAM

Η Σία Κοσιώνη μάς συστήνει τη μητέρα της -Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά της


Η Σία Κοσιώνη προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ δημοσίευσε μία φωτογραφία της μητέρας της με την τούρτα των γενεθλίων της, στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, όπου και έγραψε στη λεζάντα:

«Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το «πρόσεχε». Όσα περισσότερα «πρόσεχε» μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα. Και αφότου έγινα μάνα, συνέχισε να μου λέει «πρόσεχε» και μάλιστα εις διπλούν. Να προσέχω εγώ και να προσέχω και τον εγγονό της. Κι εγώ κλωτσάω εις διπλούν. Κι ενώ κλωτσάω εις διπλούν, προσέχω και εις διπλούν. Βέβαια, σιγά σιγά αρχίζω να παίρνω το αίμα μου πίσω, γιατί μεγαλώνει και καθώς μεγαλώνει της λέω κι εγώ να προσέχει. Και όσο της το λέω τόσο κλωτσάει. Αλλά είμαι σίγουρη πως όσο κλωτσάει τόσο περισσότερο προσέχει. Χρόνια πολλά μαμά μου!».

Δείτε εδώ τη μητέρα της, η οποία τρώει ένα κομμάτι γλυκό από την γενέθλια τούρτα της:

Το 2020 η Σία Κοσιώνη είχε δημοσιεύσει πάλι φωτογραφία της μητέρας της, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της τον εγγονό της για τη γιορτή της μητέρας.

«Γιορτή της μητέρας και γενέθλια μαζί, αγκαλιά με το πλάσμα που έκανε και την κόρη της μητέρα και τώρα μαθαίνει τι θα πει να αγωνιάς 24 ώρες το 24ωρο, να προσπαθείς να γίνεσαι συνέχεια καλύτερη, να κοιτάς συνεχώς πιο μπροστά και πιο μακριά, να σηκώνεσαι αμέσως μόλις πέφτεις, να αγαπάς χωρίς όρους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που κάνουν τα πάντα και πάλι τους φαίνονται λίγα» είχε σημειώσει.SHARE