Η Σίνθια Νίξον για τις αντιδράσεις για την Μιράντα
instagram/@cynthiaenixon
16|02|2022 14:31
SHARE
ΣΙΝΘΙΑ ΝΙΞΟΝ

Η Σίνθια Νίξον υπερασπίζεται τον ρόλο της Miranda και το coming out που έκανε στα 55 της


Η Σίνθια Νίξον μετά την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν του reboot του Sex And The City μίλησε για τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τον ρόλο της ως Miranda Hobbes.

Μέσα σε όλες αυτές τις φήμες γύρω από το αν θα συνεχιστεί η σειρά, υπάρχουν και πάρα πολύς κόσμος που διαφωνεί γύρω από την εξέλιξη του σεναρίου και την ζωή της Miranda. Για όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει, μετά από σχεδόν 15 χρόνια έγγαμου βίου με τον Steve, η Miranda αποφασίζει αλλάζει σεξουαλικό προσανατολισμό και τελικά λήγει τον γάμο της για τα μάτια της Che, της non binary ραδιοφωνικής παραγωγού που συνεργάζεται με την Carrie στα περίφημα podcasts.

Η ίδια η Νίξον μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Vogue, μιλώντας για τον ρόλο της, εκπροσωπώντας στην ουσία τον εαυτό της και την LGBTQI+ κοινότητα, αφού και η ίδια σε μεγάλη ηλικία και αφού είχε γίνει μητέρα, έκανε το δικό της coming out και πλέον είναι παντρεμένη με την Christine Marinoni.

«Πιστεύω πως η Miranda είναι γενναία και προχωράει μπροστά. Δεν ξέρει ακριβώς που πηγαίνει, αλλά ξέρει πως έχει κάπου να πάει. Και νομίζω πως ήταν πάντα η αλήθεια για την Miranda, έτσι; Είναι πολύ έξυπνη και πολύ δυνατή, αλλά ποτέ δεν υπήρξε ισοπεδωτική! Είναι ένα ήρεμο κανόνι, με πολύ ισχυρή άποψη. Έχανε την ψυχραιμία της και τα ανατίναζε όλα, αλλά όταν ηρεμούσε, έκανε πίσω,» είπε.

«Παρατάει την προσοδοφόρα δουλειά της ως συνέταιρος και επιστρέφει για να προσπαθήσει να κάνει κάτι περισσότερο στην ζωή της. Όπως λέει και η Miranda δεν είμαστε μεγάλοι, είμαστε 55. Θέλω να πω είμαστε σίγουρα πιο κοντά στο τέλος από ότι σε ξεκινήματα. Αλλά εάν δεν είστε χαρούμενοι εκεί όπου βρίσκεστε, ακόμη έχετε πολύ χρόνο για να κάνετε την αλλαγή».

Η Νίξον θεωρεί τις αντιδράσεις του κοινού απέναντι στην εξέλιξη του χαρακτήρα εντελώς περίεργες και υπερασπίζεται την οπτική των σεναριογράφων και του σκηνοθέτη Michael Patrick King να πάνε την Miranda στο επόμενο βήμα, όπως θα έκανε η τολμηρή δικηγόρος που τόσο αγαπήσαμε.

SHARE