Ο Jacquemus φιλά τον σύζυγο του

Ο Jacquemus απαντά στα ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε για το φιλί στον σύζυγό του

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φαίνεται πως σε κάποιους δεν ενέπνευσε τελικά την αγάπη.

Αν κρίνουμε από τις έντονες αντιδράσεις κάτω από το post του γνωστού Γάλλου σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus, ο οποίος γιόρτασε την μέρα των ερωτευμένων με τον σύζυγο του, Marco Maestri.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι να δίνει ένα τρυφερό φιλί κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτό το post έγινε κόκκινο πανί για κάποιους, θεωρώντας το προκλητικό και απόλυτα παράλογο, με τους followers να προχωρούν σε δεκάδες hate comments.

Αυτή δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά που ο γνωστός σχεδιαστής έρχεται αντιμέτωπος με τέτοια σχόλια, μιας και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ανοιχτός με την προσωπική του ζωή και τη σχέση του, με τον ίδιο να απαντά μέσα από μια σειρά αναρτήσεων.

Φωτογραφία: instagram stories/@jacquemus
 Φωτογραφία: instagram stories/@jacquemus

«Είμαι γκέι. Σταματήστε να σχολιάζετε κάτω από το post μου. Η αγάπη πάντα νικάει! Χαίρομαι κατά κάποιον τρόπο που κάνουμε αυτή την επίπονη συζήτηση. Μεγάλωσα χωρίς να έχω το πρότυπο ενός γκέι ζευγαριού και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να είμαστε αυτό το παράδειγμα για τα νέα παιδιά εκεί έξω. Θα πολεμήσουμε για εκείνους εκεί έξω, για να αποδείξουμε πως η αγάπη πάντα κερδίζει. Θα συνεχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες αγάπης. Πάντα. Είστε όμορφοι, μην το ξεχνάτε ποτέ».

 Φωτογραφία: instagram stories/@jacquemus
 Φωτογραφία: instagram stories/@jacquemus

Όταν μάλιστα μια από τους χρήστες του έγραψε πως ήθελε να αγοράσει την τσάντα του, αλλά άλλαξε γνώμη όταν είδε φωτογραφία, ο σχεδιαστής απάντησε: «Η τσάντα μου δεν σε θέλει. Εάν ήξερες πόσοι γκέι άνθρωποι εργάζονται στην εταιρία Jacquemus. Δεν σε θέλουμε σαν μία ομοφοβική μελλοντική πελάτισσα. Δεν αξίζεις τα προϊόντα μας. Τελεία».