Η Σοφία Αλιμπέρτη
Η Σοφία Αλιμπέρτη σε μια βόλτα της στη Γλυφάδα, το 2017/Φωτογραφία: NDP photo agency
26|02|2022 11:52
SHARE
MOTHER AND SONS

Τότε και τώρα -Η Σοφία Αλιμπέρτη με τους γιους της Νικόλα και Μιχαήλ-Άγγελο το 2006 και σήμερα


Αν και η Σοφία Αλιμπέρτη αποφεύγει τα τελευταία χρόνια τις δημόσιες εμφανίσεις, οι δυο γιοι της φαίνεται ότι χαράζουν τη δική τους πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο μεγαλύτερος γιος της, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης παρουσίασε πρόσφατα την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας, ενώ ο μικρότερος γιος, Νικόλας, κατά κόσμον Good Job Nicky ασχολείται με τη μουσική, γνωρίζοντας επιτυχία.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος γνωρίστηκαν το 1986 και απέκτησαν τους δύο γιους τους το 1992 και το 1997 αντίστοιχα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Πάρο το 1986 και πήρε διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Παρά το διαζύγιο, η οικογένεια έχει τις καλύτερες σχέσεις, ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Νικόλας είναι κολλητοί.

Σε συνέντεξή του στο Bovary, o Μιχαήλ Άγγελος είχε δηλώσει: «Με τον αδερφό μου είμαστε κολλητοί. Έχουμε 4,5 χρόνια διαφορά. Αλλά είμαστε ίσοι σε όλα. Ό,τι έχει να πει το ακούω, το σέβομαι. Μαθαίνω από τον Νικόλα και εκείνος μαθαίνει από μένα».

Στο φωτογραφικό ανθολόγιο που κρατά στο Instagram, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη ανάρτησε μια φωτογραφία από το 2006, όταν η Σοφία Αλιμπέρτη είχε φωτογραφηθεί με τους δυο γιους της για το εορταστικό τεύχος περιοδικού, και την παρέθεσε δίπλα με μια πρόσφατη φωτογραφία των τριών τους.

Και φυσικά, οι followers σχολιάζουν το πόσο μεγάλωσαν!

«Το 2006 η Σοφία Αλιμπέρτη είχε φωτογραφηθεί για εορταστικό τεύχος του περιοδικού Life&Style με τους δυο γιούς που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Πάριο, Μιχαήλ-Άγγελο και Νικόλα σε ένα λαμπερό φόντο. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα η λάμψη ακολουθεί την οικογένεια με τον Νικόλα να διαπρέπει στη μουσική ως Good Job Nicky ενώ ο Μιχαήλ Άγγελος μόλις παρουσίασε την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας. «Ήθελα πολύ να μεγαλώσω άνδρες. Ως γυναίκα ταλαιπωρημένη από κάποιον άνδρα, που δεν μεγάλωσε όπως έπρεπε, αποφάσισα ότι τα παιδιά μου δεν θα γίνουν έτσι. Ο στίχος που με εκφράζει όλα αυτά τα χρόνια είναι “σιγανά και ταπεινά πατώ στη γη”. Αυτό ήθελα να περάσω στα παιδιά μου και τώρα ξέρω ότι το πέτυχα. Και να πεθάνω αύριο, ξέρω ότι έχω κάνει καλή δουλειά με τα παιδιά μου» είπε η Σοφία Αλιμπέρτη στους δημοσιογράφους στα εγκαίνια της έκθεσης του γιου της πριν μερικές μέρες», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Έλενα Μακρή Λυμπέρη.

Δείτε τη φωτογραφία.

SHARE